![]() |
|
[XP] Critical Error :( - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Critical Error :( (/Thread-XP-Critical-Error) |
Critical Error :( - xLokson - 17-09-15 17:02 Hejka Hejka! :) Mam do was ogromną prośbę! Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak naprawić błąd w RM XP? Błąd pojawia się kiedy próbuję odtworzyć dźwięk SE lub BGS, na razie nie wyskoczył mi nigdzie indziej :) Błąd wygląda tak :
RE: Critical Error :( - Avaron - 17-09-15 19:32 Prawdopodobnie jest to spowodowane przez piracką (kradzioną) wersje RPG Makera ;) zakupienie oryginalnego produktu powinno załatwić sprawę RE: Critical Error :( - Mateusz SSJ8 - 18-09-15 08:32 Wiesz, Avaron, że problem xLoksona jest dziwny? Bo on w twierdzowym RPG Makerze XP pracuje na Windows 7 i coś takiego mu wyskakuje, a ja w twierdzowym RPG Makerze XP na Windows 7 i jakoś nigdy mi coś takiego nie wyskoczyło. Mozliwe, że wina leży gdzieś po stronie systemu. xLokson, kiedy ostatnio aktualizowałeś sterowniki do sprzętu? Może czas nadrobić zaległości? RE: Critical Error :( - xLokson - 18-09-15 12:52 Hm... Szczerze mówiąc to nie wiem... Jak mi z Nvidii wyskoczy aktualizacja, to aktualizuję :D Co do dźwięku, czy czegokolwiek innego, sam się tego nie tykam, bo się nie znam :D |