![]() |
|
[Dowolny] Skyborn - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja) +--- Wątek: [Dowolny] Skyborn (/Thread-Dowolny-Skyborn) Strony: 1 2 |
Skyborn - Bad Request - 10-10-15 17:48 Graliście? Macie na Steamie? Gdy zobaczyłem, że gra z RPG Makera może być AŻ TAK dobra, ładna i grywalna kupiłem od ręki. Sklep Steam RE: Skyborn - Avaron - 10-10-15 19:59 wait! what? jak mozna zobaczyć że gra jest dobra i grywalna? o.0 obejrzałeś screeny i wiedziałeś że gra jest grywalna i dobra? o.0 poza tym nie rozumiem w czym ładna? RE: Skyborn - Kryzz333 - 10-10-15 20:40 Nie no, grafika w pewnym sensie pokazuje jakość, więc jaaakieś to kryterium jest. A niedawno na Gońcu była recenzja tej giercy RE: Skyborn - helio108 - 10-10-15 20:51 Podobno gry z makera nie da się sprzedać ale co ja tam wiem :v RE: Skyborn - Bad Request - 10-10-15 21:33 (10-10-15 19:59)Avaron napisał(a): wait! what? jak mozna zobaczyć że gra jest dobra i grywalna? o.0 obejrzałeś screeny i wiedziałeś że gra jest grywalna i dobra? o.0 poza tym nie rozumiem w czym ładna? A filmy na JuTubie? Tego nie wziąłeś pod uwagę :3 RE: Skyborn - Amelanduil - 10-10-15 22:10 [ Bad Request napisał(a):A filmy na JuTubie? Tego nie wziąłeś pod uwagę :3Nijak to się ma do rzeczy. Nie zliczę, ile razy widziałem grę która fajnie wyglądała, a sama w sobie grała się beznadziejnie. Youtube zupełnie nie oddaje gameplayu. RE: Skyborn - Yoroiookami - 10-10-15 22:27 Gra wygląda ładnie, ale nie lubię tego typu klimatów. RE: Skyborn - Amelanduil - 10-10-15 22:30 (10-10-15 22:27)Yoroiookami napisał(a): Gra wygląda ładnie, ale nie lubię tego typu klimatów.Mowa o recenzji czy let's playu? Skrajnie różne formy. Let's play nie polega na analizie produkcji pod względem wad i zalet, tak jak recenzja. RE: Skyborn - Yoroiookami - 10-10-15 22:45 (10-10-15 22:30)Amelanduil napisał(a):No ja mówię o recenzji. Z let's playami to różnie, bo ludzie próbują zarobić na oglądalności.(10-10-15 22:27)Yoroiookami napisał(a): Gra wygląda ładnie, ale nie lubię tego typu klimatów.Mowa o recenzji czy let's playu? Skrajnie różne formy. Let's play nie polega na analizie produkcji pod względem wad i zalet, tak jak recenzja. RE: Skyborn - Avaron - 10-10-15 22:49 helio108 napisał(a):Podobno gry z makera nie da się sprzedać ale co ja tam wiem :vCzy ktoś mówił że gier z makera nie da się sprzedawać? Z tego co pamiętam była jedynie mowa że ciężko się z takimi grami wybić, w dodatku jeżeli tworzy się crap pokroju MineVine czy Fap Simulator... Bad Request napisał(a):Jak na "fimach na JuTubie" można zobaczyć grywalność oraz jakość danego tytułu?(10-10-15 19:59)Avaron napisał(a): wait! what? jak mozna zobaczyć że gra jest dobra i grywalna? o.0 obejrzałeś screeny i wiedziałeś że gra jest grywalna i dobra? o.0 poza tym nie rozumiem w czym ładna? |