![]() |
|
[XP] Opowieści z Edorii: Edycja Cesarska - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [XP] Opowieści z Edorii: Edycja Cesarska (/Thread-XP-Opowie%C5%9Bci-z-Edorii-Edycja-Cesarska) |
Opowieści z Edorii: Edycja Cesarska - Kryzz333 - 11-10-15 13:35 ![]() A więc stało się EC jest samodzielnym dodatkiem do Edorii. W projekcie uwzględnię wszystko na co narzekaliście w OzE (skradanie Chciałbym dokończyć prace do najbliższych GFów. Poniżej znajdziecie więcej info. ![]() - ulepszenie końcowego etapu gry - około 12 nowych zadań, także na które miałem pomysł w oryginale, ale z różnych powodów nie zostały wprowadzone ![]() - zrobiony nowy system ucieczki, w pełni działający i wygodny - nowi przeciwnicy - poprawiony balans ![]() - polepszone minigierki, nowy system otwierania zamków i kopania skarbów - system stawiania ognisk w dziczy dla regeneracji i awansów ![]() - różne usprawnienia - ponownie - ulepszony balans, także przez nowe drzewka postaci (na dodatek jeszcze większe! 8) ) - normalne przewijanie napisów w cutscenkach - dużo nowych cutscenek i "filmików" - zintegrowany Antilag - dołączona instrukcja, poradnik, solucja i materiały dodatkowe 8) - lepszy instalator z dołączonym RTP Tego się nie spodziewaliście, prawda? Uprzedzając pytania: nie zapowiadam nowej gry, bo miałem kilka projektów od ostatnich GF-ów, ale różnie kończyły. Ostatni miał prawie skończoną mechanikę i rozpisaną fabułę, ale utopiłem go, bo nie zadowalał mnie. Ale możecie się spodziewać jeszcze gier ode mnie w bliskiej przyszłości RE: Opowieści z Edorii: Edycja Cesarska - Yoroiookami - 11-10-15 16:11 Już ci w sumie mówiłem, co bym zmienił. A z rzeczy które mnie troszkę drażnią, to napis na ekranie tytułówym. "Opowieści z Edorii" ma otoczkę, a "Edycja Cesarka" już nie. RE: Opowieści z Edorii: Edycja Cesarska - Kryzz333 - 11-10-15 17:53 No prawda, ale zostawiłem to tak specjalnie Co do tej ikony skradania wspomnianej na Gospodzie - na razie zostaje ta, ale dałem większą przezroczystość. |