![]() |
|
[VX] Project2 - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] Project2 (/Thread-VX-Project2--2515) |
Project2 - Revlis - 03-12-15 00:44 ![]() ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() Spoiler: (Otwórz) RE: Project2 - HaxoTV - 03-12-15 00:48 Zapowiada się ciekawie :) Ale ja bym i tak władował jakieś ładne tło do gry :) RE: Project2 - Lartarin - 03-12-15 00:52 Może specjalną fanką science fiction nie jestem, jednak pomysł na tekstówkę jest przedni Czekam więc na twoje mejkerowe opowiadanie Powodzenia. RE: Project2 - ADI - 03-12-15 01:04 Sam kiedyś robiłem coś takiego... Jednak się wypaliłem XD Sam motyw brzmi tak trochu jak takie połączenie świata z fallout'a ze stylem z 60 Sekund. Zapowiada się ciekawie :P Projekt sam w sobie, może wyjść dość ambitny. Liczę na masę dostępnych wyborów i ścieżek fabularnych. :D Będę śledził temat na bank. RE: Project2 - Adrapnikram - 03-12-15 02:04 Ooo... A zastanawiałem się czy wydasz kiedyś jakąś grę. Ale tekstówki się nie spodziewałem, natomiast S-F tak. Ogólnie nie przepadam za S-F, ale w grach jakoś szczególnie mi się podobają... RE: Project2 - Yoroiookami - 03-12-15 02:08 Dawaj Revlis! Masz już jednego fana, który czeka z niecierpliwością na projekt. Tekstówki lubię. RE: Project2 - Revlis - 03-12-15 16:14 Do tematu dodano nowe rubryki: - Przebieg rozgrywki. - Informacje dodatkowe. Uaktualniono rubrykę: - Screeny. RE: Project2 - HaxoTV - 03-12-15 21:30 (03-12-15 02:08)Yoroiookami napisał(a): Dawaj Revlis! Ma dwóch fanów ;) Ja też czekam na tą grę :D RE: Project2 - Amelanduil - 04-12-15 04:09 Patrzę na tego screena i coś mi się ten ekran bardzo niejasny wydaje. No i odchodzi od założenia tekstówki, bo jest na grafikach (które swoją drogą wyglądają zbyt placeholderowo jak na mój gust). Jak się robi tekstówki, to chyba w całości? :v RE: Project2 - Adrapnikram - 04-12-15 17:00 Moim zdaniem: Wywal te grafiki w... za drzewo i bierz się za pisanie tekstu. Który po dobraniu odpowiednich kolorów może wyglądać bardziej klimatycznie niż jakieś większość pierwszych gier robionych w RM. W szczególności, że obrazki mógłbyś stworzyć w ten sposób (choć to raczej sporadycznie): ___▒▒▒__________▒▒▒ ____▒▒▒▒▒_____▒▒▒▒▒▒ ___▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ __▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ _____▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒ _▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒ _▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒ _____▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒ __▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ___▒▒▒▒▒▒▒_▓▒▒▒▒▒▒ ____▒▒▒▒▒_▓____▒▒▒▒ _____▒▒▒__▓______▒▒ ____________▓ ___▓▓▓____▓ _▓▓▓▓▓▓_▓ ▓▓______▓▓ _▓_______▓__▓▓▓▓▓ __________▓_▓▓▓▓▓▓ __________ ▓▓______▓▓ __________ ▓________▓ __________▓ ___████████████ _____█████████ _____█████████ ______ ███████ ______ ███████ _______██████ ________ ████ |