[VXAce] Prośba odnoście title - Wersja do druku
Ultima Forum
[VXAce] Prośba odnoście title - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie)
+--- Wątek: [VXAce] Prośba odnoście title (/Thread-VXAce-Pro%C5%9Bba-odno%C5%9Bcie-title)

Strony: 1 2

Prośba odnoście title - Hobar - 22-12-15 12:41

Witam was kochani, potrzebuje pomocy ze strony grafiki, otóż moja wiedza na temat photoshopa konczy sie na otwieraniu i zamykaniu, nie owijając w bawełnę potrzebuje title jeżeli ktoś bybły wstanie mi pomóc byłbym wdzięczny...:
Co powinno być:
- nazwa gry "Crepusculum deus - game of the RPG edytion"
- tematyka cyber punk coś na wzór deusa exa
- co sie ma znajdować ? hmm powiem w skrócie wszystko co mogło by być wspólne z deusem exem nie mogę się okreslić jezeli niestanowiło by problemu :)

Z góry dziękuje :) ;-)

RE: Prośba odnoście title - Yoroiookami - 22-12-15 16:44

Na pewno nie "game of the RPG edition"? Pytam, bo może to tak celowo, czy coś. Jak z Mortal Kombat. :ehe:
A title spróbuję zrobić.

No i przydałoby się więcej szczegółów. Mam umieścić postaci z serii Deus Ex? Co konkretnie?

RE: Prośba odnoście title - Hobar - 22-12-15 17:38

Właśnie bez postaci z Deus ex bo to raczej nie jest kontynuacja, w skrócie klimat deusa exa "game of the year..." jest celowe chociaz nie wiem czy pasuje rzeczywiście a co do szczegółów to coś na wzór okładki płyty I części deusa exa tylko przerobiony na tyle żeby nie wygladało że to akuratnio to z tego co czytałem to nie wolno plagiatów :/ byłbym strasznie wdzięczny Yoroi :3

RE: Prośba odnoście title - Yoroiookami - 22-12-15 17:53

Dobra. Coś tam skleiłem przez te kilkadziesiąt minut. Może się spodoba. "Edition" jest poprawnie po angielsku, a to drugie to nie bardzo. W razie czego, daj znać czy zmienić kolory czy cuś. mrgreen
[Obrazek: z9T2Hpx.png]

[Obrazek: GA4kd2e.png]

[Obrazek: P4DuHsl.png]

RE: Prośba odnoście title - Hobar - 22-12-15 18:09

Yorio :3 fajne to wyglada a jak byś dodał https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/42/Dxcover.jpg i przerobił :3

RE: Prośba odnoście title - Yoroiookami - 22-12-15 18:22

[Obrazek: oRrZ051.png]

RE: Prośba odnoście title - Hobar - 22-12-15 22:24

Jest zadysmiscie a mogl bys usunac tylko napis Deus Ex w tle ? jesli nie stanowi to problemu ;) dziękuje wielkie Yoroki :)

RE: Prośba odnoście title - Yoroiookami - 22-12-15 22:40

[Obrazek: 7CUUFMG.png]

RE: Prośba odnoście title - Hobar - 22-12-15 23:11

Jest zajebiste wielkie dzięki bedizesz w creditsach :D !

RE: Prośba odnoście title - Yoroiookami - 22-12-15 23:58

Nie ma sprawy. smiles