![]() |
|
[XP] Rpg maker xp problem z animacjami - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Rpg maker xp problem z animacjami (/Thread-XP-Rpg-maker-xp-problem-z-animacjami) Strony: 1 2 |
Rpg maker xp problem z animacjami - jetman100 - 05-01-16 10:49 Witam otóż od dłuższego czasu borykam się z problemem. Kiedy próbuje odtworzyć animacje w bazie danych wyświetla mi się error pt.:"Critical Error 80000004 at adres 00000000". Patrzyłem już różne tutoriale ale żaden z nich mi nie pomógł.Prosiłbym o pomoc RE: Rpg maker xp problem z animacjami - Adrapnikram - 05-01-16 15:15 Generalnie to jesli masz zle zbudowane rownolegle zdarzenie to powtarza sie ono ciagle. Zazwyczaj wyswietlanie animacji w rownoleglym zdarzeniu konczy sie tym ze jeden borazek pojawia sie kilkaset razy na sekunde. Program nie wytrzymuje i crashuje. Oczywiscie to rylko hipoteza. Radze poczytac wiecej o zdarzeniach rownoleglych. RE: Rpg maker xp problem z animacjami - jetman100 - 05-01-16 15:18 Chodzi o to że chcąc zobaczeć animacje w bazie danych crashuje mi rpg makera RE: Rpg maker xp problem z animacjami - Dakla - 05-01-16 16:19 Lepiej wyślij swój projekt do neta i daj link to ktoś ci pomoże bo tak to można domyślać się dwóch tysięcy powodów. RE: Rpg maker xp problem z animacjami - Adrapnikram - 05-01-16 19:05 No jak ci kraszuje z bazy danych to sprawdziłbym grafikę animacji. Graphics/Animations. Jak nie bd działało wyślij projekt. RE: Rpg maker xp problem z animacjami - jetman100 - 05-01-16 21:14 Tu nie chodzi o projekt patrząc bylejaką animacje w bylejakiej grze tak crashuje RE: Rpg maker xp problem z animacjami - Dakla - 05-01-16 21:20 RE: Rpg maker xp problem z animacjami - jetman100 - 05-01-16 22:53 Nie wątpie jak było powiedziane w tutorialach zamieniłem biblioteke rgss100j na rgss102e i i tak nie działa :( RE: Rpg maker xp problem z animacjami - Adrapnikram - 06-01-16 13:45 Masz problem z programem. NA twoim miejscu pobrałbym jeszcze raz i zainstalował, albo zgłosił problem do Enterbrain'u. RE: Rpg maker xp problem z animacjami - dudekmenPL - 06-01-16 14:04 Masz angielską czy twiedzówkę ? P.S osobiście używam wersji "Polskiej" ale nie mam takiego problemu |