![]() |
|
Kanał na YT - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Kanał na YT (/Thread-Kana%C5%82-na-YT--2594) |
Kanał na YT - helio108 - 08-02-16 18:32 Siemanko. Ostatnio uświadomiłem sobie że nie udostępniałem tu mojego kanału na YT. Także udostępniam teraz, mam nadzieję że przypadnie Wam do gustu :D RE: Kanał na YT - Yoroiookami - 08-02-16 18:53 Masz całkiem dobry głos do takich rzeczy. Przeszkadza mi tylko to buczenie przez mikrofon. No i sama gra ma dźwięk, jakby to mikrofon przechwytywał dźwięk wydobywający się z głośników, czy coś. RE: Kanał na YT - helio108 - 08-02-16 20:17 Tu jest problem że eksperymentuje z programami ale nie znalazłem żadnego który nagrywał by dźwięk z kompa zarówno jak ten z mikrofonu. Ba! Nigdy nie znalazłem programu który chociażby nagrywał sam dźwięk z kompa bez mikrofonu :I RE: Kanał na YT - Yoroiookami - 08-02-16 20:20 Camtasia Studio. Oferuje dobrą jakość nagrywanych filmików, nie taki straszny rozmiar, a do tego prosty w obsłudze. Gorzej, że jest płatny. Spoiler: (Otwórz) RE: Kanał na YT - helio108 - 08-02-16 20:33 Camtasia odpada. Nie chcę płacić a nie chcę też używać czegoś nie do końca legalnie :P RE: Kanał na YT - Yoroiookami - 08-02-16 20:37 W zasadzie wystarczy ustawić dźwięk mix stereo jaki mikrofon z tego co pamiętam. RE: Kanał na YT - Amelanduil - 08-02-16 20:39 Virtual Audio Cable pozwala na wrzucenie osobno źródeł nagrywania, tylko nie pamiętam jak to tam się ustawiało, musiałbyś sam poszukać. No i jest darmo ofkors. RE: Kanał na YT - Szymkim213 - 09-02-16 10:35 Najlepiej do nagrywania gry użyć OBS'a, a dźwięku AudiaCity. RE: Kanał na YT - Dragon Kamillo - 09-02-16 11:39 BB FlashBack Express Recorder - darmowy, możesz wybrać dwa źródła dźwięku - czyli komputer i twój mikrofon. Filmy ważą na prawdę mało, różne opcje konwertowania z tego ich formatu do innych (część płatna, ale ta najważniejsza, czyli do .avi zupełnie darmowa). Odkąd go odkryłem przestałem się martwić czym to nagrać itp. Minus - nie radzi sobie z grami z RM95 na pełnym ekranie, a nie testowałem czy uruchomi się w palecie 8bit, ale w to wątpię. RE: Kanał na YT - Mateusz SSJ8 - 11-02-16 18:31 Active Presenter Najpewniej będzie ci w miarę płynnie nagrywał nawet z emulatora. Spokojnie możesz sobie na niego pozwolić, jeśli masz: sześciordzeniowy procesor AMD 3.5 GHz (odblokowany) Radeon R7 200 8 GB RAM lub odpowiedniki w przypadku procesora i karty graficznej. Wiem, bo z RPG Makera nagrałem już "Co z bocianem, Rahim?" i "Awaria na statku powietrznym Hauberfielda". |