![]() |
|
[Dowolny] Konto użytkownika - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [Dowolny] Konto użytkownika (/Thread-Dowolny-Konto-u%C5%BCytkownika) Strony: 1 2 |
Konto użytkownika - Venesard - 07-03-16 03:18 Nie wiem czy dobry dział, ale potrzebuję wsparcia więc uznałem że "Wsparcie" się nada. Jeśli nie, proszę o przeniesienie. Ktoś mi powie dlaczego nie mogę wejść w swój profil? Po kliknięciu w "Panel użytkownika" pojawia mi się takie coś: Spoiler: (Otwórz) RE: Konto użytkownika - Amelanduil - 07-03-16 03:24 Masz to samo co ja, wybanowane połowa funkcji :P RE: Konto użytkownika - Venesard - 07-03-16 12:57 Ale.. za co? :D Wgl straszny ban.. nie mogę zmienić sygnatury i edytować postów. Czuję się taki ukarany :D RE: Konto użytkownika - Yoroiookami - 07-03-16 13:03 Nie wiem za co, bo w ogóle ostrzeżeń nie macie. RE: Konto użytkownika - Dragon Kamillo - 07-03-16 19:45 A spróbujcie może przełączyć się na normalną skórkę, może to przez to XD. U mnie na normalnej wsio działa. RE: Konto użytkownika - Venesard - 07-03-16 23:28 Może się mylę, ale skórkę się zmienia w panelu użytkownika w ustawieniach, do których notabene nie mam dostępu :) Jakiś admin może? RE: Konto użytkownika - Crashykk - 08-03-16 00:21 Ja przez pewien okres jak byłem niewygodny (sytuacja z Amelem i Lartarin) miałem tak zablokowane wszystko. Dosłownie wszystko, a co za tym idzie miałem prawa jak niezalogowany użytkownik. Może też coś "przeskrobaliście" (ultima RE: Konto użytkownika - Venesard - 08-03-16 00:43 Przeskrobałem tyle że broniłem swoich racji w sporach z (tfu) X-Techem. Mimo wszystko chciałbym sobie zmienić sygnaturę, może jakiś admin coś zrobi? ;) RE: Konto użytkownika - Amelanduil - 08-03-16 07:45 Przecież to forum nie ma ani modów, ani adminów, Venesard Ja w każdym razie nie widzę nikogo takiego z taką rangą. RE: Konto użytkownika - Venesard - 08-03-16 08:14 Czyli nie zmienię sobie sygnatury. Gdzie jest Ayene jak jej nie ma? |