![]() |
|
Co lubicie - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja) +--- Wątek: Co lubicie (/Thread-Co-lubicie) |
Co lubicie - Ann120 - 29-03-16 13:09 Co lubicie w grach horror? Ja lubię muzykę wywołująca napięcie. RE: Co lubicie - Hobar - 08-08-16 18:16 W grach creepe to zwracam uwagę na fabułę jaka ona jest, klimat czy się faktycznie zgadza z tematyką horror, oraz ścieżki BGM BGS SE itd oraz grafikę chociaż grafika to już mniejsza sprawa w grach horror dominuje rpg 2k a najlepsze gry moim zdaniem to Yao Oni, Paranoiac Ib Leave Pewdiepie robil chyba filmiki gameplayowe z tych gier polecam także. A co do grania polecam się zapoznać z zasadami grania w gry horror bo w biały dzień grać to już jest łamanie świetej reguły bo w horrorach chodzi o to żeby się bać :) to moje zdanie nikt nie musi się zgadzać pozdrawiam :* RE: Co lubicie - Amelanduil - 09-08-16 17:26 Ja komuś zaraz p******nę za zaczynanie tematów jedną linijką tekstu... Ani ze mnie wielki fan, ani specjalista w tym temacie, ale skoro już o tym mowa... Może trochę mniej bezpośrednio związane z horrorem, ostatnio miałem taką malutką rozkminę. Duchy w pokemonach. Duchy ludzi, oczywiście. Gamefreak wielokrotnie wrzuca do swoich gier takie rzeczy i jak na moje całkiem nieźle wzbudzają niepokój. W końcu to gra dla dzieci, prawda? Nikt nie spodziewa się tam elementów grozy, cienistych filtrów na ekranie czy bezpodstawnie zanikającej muzyki. I właśnie to sprawia, że tak dobrze to działa. RE: Co lubicie - BagiEvacska - 02-03-20 19:28 (29-03-16 13:09)Ann120 napisał(a): Co lubicie w grach horror? Ja lubię muzykę wywołująca napięcie. |