![]() |
|
[VX] Kejbyl IV: Patpokalipsa - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VX] Kejbyl IV: Patpokalipsa (/Thread-VX-Kejbyl-IV-Patpokalipsa) |
Kejbyl IV: Patpokalipsa - Yoroiookami - 02-04-16 01:40 Nazwa Gry: Kable IV: Patpokalipsa Obecna Wersja: 1.0 Wprowadzenie Udało mi się to sklecić w kilka miesięcy. Gra nie jest w żadnym wypadku tak długa i rozbudowana jak Kejbyl III, ale myślę, że jest dosyć blisko. W grze spotkamy wiele znanych nam już postaci z poprzednich części. Znajdziemy też nowe bronie i przedmioty. Fabuła: Tym razem na Ultimie ludzie dosłownie ustawiają się w kolejce do zostania kolejnym despotycznym władcą Ultimy. Nasz Kabelek, znudzony już tym samym scenariuszem, postanawia położyć temu kres. Pat jako pierwszy dopchnął się do władzy i to on będzie naszym głównym wrogiem. Czas Przejścia Gry: 0-3 godzin Rozmiar Gry: 80MB Screeny: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) MOŻLIWE SPOILERY Wrogowie Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Proszę o zgłaszanie wszelkich błędów na PW.
RE: Kejbyl IV: Patpokalipsa - Yotta - 02-04-16 09:56 A więc jednak czwarty Kabelek. Zobaczmy co to będzie. RE: Kejbyl IV: Patpokalipsa - Crashykk - 02-04-16 13:34 RE: Kejbyl IV: Patpokalipsa - ADI - 03-04-16 09:53 Kolejny Kejbyl :P Fabularnie gra pozamiatała. Jak dla mnie jest to najlepsza (jak dotąd) wersja Kejbyla. I szczerze liczę że wydasz i do tego jakiś dodatek, tak jak to było z częścią trzecią. Zagrożona Ultima - jest, humorek - jest, sporo walk - jest. Ogólnie gra na plus. Jak na razie przegrałem w to 2h, ale gierca cały czas krzyczy do mnie, i krzyczy: "Dalej! Idź dalej i zniszcz wszystkich wrogów Ultimy!" Btw Jak mam przejść: (UWAGA SPOILER) Spoiler: (Otwórz) I jak to mawiał pewien ultimowy bohater: ADIos :P PS Spoiler: (Otwórz) RE: Kejbyl IV: Patpokalipsa - Amelanduil - 03-04-16 16:34 Spoiler: (Otwórz) RE: Kejbyl IV: Patpokalipsa - Sunshine - 19-04-16 18:37 Jaka miła niespodzianka. Pobieram. Edit: Wciągnęłam się jak mało kiedy. Wrażenie robi otwarty świat, który dodałeś. Walki tylko trochę trudne! Do tej pory jestem zadowolona, a napiszę więcej jak skończę. RE: Kejbyl IV: Patpokalipsa - AlmostNoRuby - 05-02-17 17:34 /SPOILER ALERT!/ Spoiler: (Otwórz) RE: Kejbyl IV: Patpokalipsa - Amelanduil - 05-02-17 20:09 (05-02-17 17:34)AlmostNoRuby napisał(a): /SPOILER ALERT!/ RE: Kejbyl IV: Patpokalipsa - AlmostNoRuby - 05-02-17 21:24 (05-02-17 20:09)Amelanduil napisał(a):^^ wiem(05-02-17 17:34)AlmostNoRuby napisał(a): /SPOILER ALERT!/ |