![]() |
|
Port skórki UltimaForum/czat na defaultowej skórce - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Port skórki UltimaForum/czat na defaultowej skórce (/Thread-Port-sk%C3%B3rki-UltimaForum-czat-na-defaultowej-sk%C3%B3rce) |
Port skórki UltimaForum/czat na defaultowej skórce - Rave - 12-06-13 19:46 Od kiedy się Ultima na nowy skrypt przeniosła nie mogę się do nowej-starej (bo była też na starej Ultimie, aczkolwiek nigdy nie używana przez niżej podpisanego) skórki. Wali mi po oczach i obraża mój zmysł estetyczny - nafajdane teksturami gdzie popadnie zamiast czystych, przejrzystych kolorów jak np. w defaultowej skórce MyBB. Problemem jest jednak czat - w defaultowej skórce MyBB nie jest on zainstalowany, a innych skórek brak. Widzę tu dwa wyjścia - Albo dodać czat do defaultowej skórki MyBB (łatwiejsza opcja, bo trzeba tylko przekopiować kod czatu z obecnej skórki) - Albo port skórki UltimaForum, która była naprawdę bardzo przejrzysta plus czat do niej (trudniejsza opcja i IMHO nie warta zachodu). RE: Port skórki UltimaForum/czat na defaultowej skórce - Ayene - 13-06-13 07:42 Pierwsza propozycja... done. |