![]() |
|
[XP] Krystal Energy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [XP] Krystal Energy (/Thread-XP-Krystal-Energy) |
Krystal Energy - MagicznyElf336 - 10-10-16 20:43 Witajcie! To mój pierwszy post na tym forum i jednocześnie moja pierwsza gra w RPG XP, więc nie bądźcie za ostrzy. Krystal Energy to gra o świecie magicznym pełnym elfów. W grze wcielamy się w Kripika - elfa, który urodził się wśród ludzi i nie potrafi nauczyć się magii. Z tego właśnie powodu wyrusza w podróż do okoła świata - by nauczyć się zaklęć z różnych krajów. W grze odwiedzamy różne kraje, różne krajobrazy, różnorakie lokacje i walczymy z różnymi wrogami. Przewidziany czas rozgrywki to 2-3h jeśli pomijamy bitwy, z bitwami 4-5h. Screeny: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Lub link, jeśli komuś nie odpowiada guziczek: https://www.sendspace.com/file/6ks9l4 RE: Krystal Energy - AlmostNoRuby - 10-10-16 21:24 Nie bądźcie zbyt ostrzy.... Fajnie to słyszeć. W tą grę po prostu nie da się grać. Uwaga. Włączyłem grę. 1) Ekran tytułowy to screen z pierwszego Gothica, i to jeszcze z powłączanymi menusami. 2) Po pierwszym monologu (w zasadzie zdaniu) wyrzuca nas do przeciwników gdzie trzeba się modlić 3) Battler to jakaś stara babcia 4) W ogóle nie da się przejść pierwszej walki, po wybraniu czegokolwiek przeciwnik nas zabija z siłą 22763 obrażeń (a może to wina wydania 4 beta w rpgmaker.pl?), chyba chciałeś zaostrzyć grę pod sam koniec 5) Samo RTP (patrz nawias wyżej) 6) Muzyka w stanie fatalnym, jakby była zripowana z zepsutego pegazusa. 7) Pierwsza mapa nawet źle zrobiona Po zaledwie ok. 0,5 minuty gry tyle błędów? Genialnie. Ocena: Niestety ale, cytuję, pierwsze gry z RPG Makera nie powinny się pojawiać w ogóle. Gratuluje No i niestety. W przypadku takich spamów lubię dodać trochę chili. W razie czego grę możesz wysłać do mnie zanim wstawisz do ogółu użytkowników, na maila, albo na GG (57508844). Porozmawiamy, co jest kompletnie o przebudowania, co może zostać. Jak podasz/znajdę twojego maila to pokażę ci jak to wygląda z mojej perspektywy. |