![]() |
|
[Dowolny] Budynki mojej roboty do Paralaxing map! - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [Dowolny] Budynki mojej roboty do Paralaxing map! (/Thread-Dowolny-Budynki-mojej-roboty-do-Paralaxing-map) |
Budynki mojej roboty do Paralaxing map! - Tautulas - 12-05-17 11:03 Budynki : Spoiler: (Otwórz) A tak może wyglądać miasto: Spoiler: (Otwórz) Budynki robiłem pod postacie z MV,choć dla mniejszych postaci też pasują : Spoiler: (Otwórz) Gdyby ktoś chciał to mogę zrobić dla niego kilka map :) Budynki mam zapisane w gimpie dlatego proszę o komentarze a poprawie niedociągnięcia ewentualne :) RE: Domy jak z Gothic :) - AlmostNoRuby - 12-05-17 13:10 Gdzie są te obrazki :P czy ja ich nie widzę, czy coś :P RE: Domy jak z Gothic :) - Tautulas - 13-05-17 09:38 Zaraz wrzucę,wczoraj musiałem odejść od komputera :) Dobra,gotowe :) RE: Domy jak z Gothic już są! - Adrapnikram - 14-05-17 13:07 A można wiedzieć skąd są te domki? W sensie źródło ;-) RE: Domy jak z Gothic już są! - Tautulas - 19-05-17 11:15 Ja je zrobiłem sklejając różne Titlesety nie mojego autorstwa |