![]() |
|
Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście (/Thread-Najg%C5%82upsza-rzecz-jak%C4%85-s%C5%82yszeli%C5%9Bcie) |
Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Pan Cube - 18-06-13 16:14 Poprostu piszecie to, co słyszeliście i to było głupie jak i śmieszne. Ja słyszałem gdzieś to(Nie wiem czy to śmieszne ale dobra): Kolega - piszę to zamiast imienia kolegi Ja: Kolego, wiesz co może być najgłupsze? Kolega: KU*WA PO CO MNIE SIĘ TO PYTASZ JAK NIE WIEM KU*WA!!!!! XD, Normalnie śmiałem się bez końca jak to słyszałem XD RE: Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Viuu - 18-06-13 17:25 W którym miejscu powinienem się śmiać? Bo tak trochę niezręcznie... przeczytałem już 6 razy i dalej nie widzę gdzie to jest śmieszne. To coś z tym, że zamiast imienia kolegi dałeś "Kolega"? A, no i zmień nazwę tematu na "Najgłupszy pomysł na temat do nabijania postów". Taka nazwa bardziej oddaje ideę tego co tu przedstawiłeś. RE: Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Pan Cube - 18-06-13 19:26 Czytaj linijkę: (Nie wiem czy to śmieszne ale dobra) Więc to mogło być nie śmieszne, ale dla mnie było. Kolejny tekst(Jak wracałem ze szkoły to spytałem się kolegi, to nie był ten sam) : Ja: Co jest najgłupsze? Kolega: Picollo. Ja: Czemu? Kolega: Bo to *****. RE: Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Dragon Kamillo - 18-06-13 22:18 Jeśli cię śmieszy używanie przekleństw to gratuluje. O to może być dobre. Dziecko bije tatę, a mama mówi (do tego dziecka) - nie bij taty, bo się znowu spocisz. RE: Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Draken - 18-06-13 22:44 Po pierwsze, jest błąd logiczny w tytule, powinno być usłyszeliście zamiast słyszeliście, bo to drugie jest niedokonane. (Takie tam) Po drugie, jakoś nie widzi mi się idea tego tematu, a twoje teksty nawet głupie nie są, to coś o wiele gorszego. Ale przypomniało mi się coś głupiego, a mianowicie reklama Nju Mobile RE: Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Pan Cube - 19-06-13 06:54 Reklama Nju Mobile... tak to było głupie. Na teraz nie mam żadnego tekstu RE: Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Hasin - 27-06-13 07:43 Dla mnie najgłupszą rzeczą była reklama Heyah pt. "Bez Endu" xD RE: Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Pan Cube - 27-06-13 07:56 @Hasin dla mnie też... Dobre też teraz są te reklamy PLAY xD RE: Najgłupsza rzecz jaką słyszeliście - Maker Owiec - 27-06-13 08:34 -Zrobię krótki wywiad z Maksymilianem... -Nie! |