![]() |
|
[XP] Szuak ludzi do ekipy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: [XP] Szuak ludzi do ekipy (/Thread-XP-Szuak-ludzi-do-ekipy) Strony: 1 2 |
Szuak ludzi do ekipy - Dantee - 19-06-13 14:05 Witam. Rozpocząłem projekt gry którą później chciałbym wydać na np. Steam Greenlight, ale potrzebuje ekipy.Poszukuje grafika, kompozytora oraz korektora do tekstów i fabuły. Jeśli ktoś jest chętny to wysyłajcie mi swoje projekty grafik lub swoją muzykę. Jeśli chodzi o korektorów do dawajcie swoje e-maile lub gg napisze wam tekst do zmiany. Mam nadzieje że razem z wami stworzymy dobrą grę. RE: Szuak ludzi do ekipy - Pan Cube - 19-06-13 15:22 Jeśli chodzi o Steam GreenLight to tam gry z rpg maker xp, vx i ace muszą być komercyjne te gry, czyli takie, za które się płaci. Wrzuć ten projekt tutaj jak go skończysz RE: Szuak ludzi do ekipy - Dantee - 19-06-13 15:39 Spoko wrzucę ale nadal nie mam osób które by mi pomogli z grafiką i muzyką RE: Szuak ludzi do ekipy - kanumerki - 19-06-13 15:49 Dantee a masz oryginalny program? RE: Szuak ludzi do ekipy - Draken - 19-06-13 15:50 No dobrze, ale o czym ta gra ma być? Jakieś info, coś w tym stylu? Osobiście znam się trochę na pixel arcie i grafice komputerowej, więc mógłbym pomóc, ale nie obiecuję... Ostatnio mam wiele na głowie (zresztą zawsze mam) RE: Szuak ludzi do ekipy - Dantee - 19-06-13 16:10 Tutaj jest fabuła wstępna nad którą jeszcze pracuję : http://pokazywarka.pl/fabula1_1/ I aktualnie pracuje na wersji z twierdzy ale już prawie uzbierałem sumę na orginał, wiec spokojnie . RE: Szuak ludzi do ekipy - NatsuDragneel - 20-06-13 11:24 Aby fabuła bardziej przyciągała to popracuj nad gramatyką ;P. Bo np: Cytat:zakapturzonego postaćnie brzmi zbyt dobrze. Pokaż też jakiś swój przykładowy projekt, by ludzie wiedzieli, na czym stoją i czy jesteś dobry w te klocki. RE: Szuak ludzi do ekipy - Dantee - 20-06-13 17:49 Już pisałem że na fabułą jeszcze pracuje i wszelkie błędy są usuwane. Co do przykładowego projekty nie mam co wam tak pokazać ale nie zamierzam szybko wydawać gry. Będę starał się aby było jak najlepsza. RE: Szuak ludzi do ekipy - NatsuDragneel - 20-06-13 18:36 Chwila, czyli to twój pierwszy projekt, który publikujesz? RE: Szuak ludzi do ekipy - Dantee - 20-06-13 19:49 Tak, ale to nie oznacza że nic nigdy na tym programie nie zrobiłem. Kiedyś sporo nad nim siedziałem i ostatnio tez kilka rzeczy porobiłem. ale od niedawno znalazłem te forum. |