![]() |
|
GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! (/Thread-GmenGulandia-Ja-i-moja-strona-z-rpg-maker) |
GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - Pan Cube - 20-06-13 19:00 Witam! Otóż stworzyłem stronę na manifo.com która jest poświęcona moim wyczynom w RMVX ACE i RM2K3 jak i mojemu głównemu projektowi "Green Story" [Link] Jeśli chodzi o posty, trochę pracy :) Strona narazie jest pusta, ale później będzie "Napchana" do końca. RE: GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - kanumerki - 20-06-13 19:20 Mogłeś poczekać z tą reklamą swojej strony bo nic na niej nie ma. RE: GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - Pan Cube - 20-06-13 19:43 Ogólnie to już wrzucam pliki, a resztę wrzucę jutro. RE: GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - Pan Cube - 21-06-13 07:40 Chyba przeniosę się na cba.pl bo będzie mi wtedy łatwiej wszystko wrzucać. RE: GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - Pan Cube - 30-06-13 18:55 U mnie strona "Padła". Chodzi mi o cba.pl bo kokpit w wordpressie nie działa :/ Więc przenoszę się na stronę tumblr.com :3. RE: GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - Avara - 30-06-13 18:59 Strona istnieje od 10 dni i nadal na niej nic nie ma RE: GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - Pan Cube - 30-06-13 19:01 Jak mówiłem: GmenGul napisał(a):Chyba przeniosę się na cba.pl bo będzie mi wtedy łatwiej wszystko wrzucać. A potem napisałem: GmenGul napisał(a):U mnie strona "Padła". Chodzi mi o cba.pl bo kokpit w wordpressie nie działa :/ Więc przenoszę się na tumblr.com jak napisałem. Tam będzie mi łatwiej, i akurat ją wybrałem, bo siostra młodsza mi kazała RE: GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - spartanPAGE - 01-07-13 11:18 Cytat:Witam was na mojej nowej stronie poświęconej o moim życiu "RpgMakerowym", który nie jest stały, tylko jak jestem przy laptopie, oraz moim projektom i nowościom dotyczącym gry Green Story. Człowieku, to zdanie nie ma sensu! RE: GmenGulandia - Ja i moja strona z rpg maker! - Pan Cube - 01-07-13 12:52 Ten temat zostanie usunięty... Moja strona(panel) padła |