![]() |
|
[VX] Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Czy RPG Maker VX PL jest piracki? (/Thread-VX-Czy-RPG-Maker-VX-PL-jest-piracki) |
Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - AKAloneV13 - 22-06-13 20:03 Pytam czy RPG Maker VX PL jest piracki,ponieważ chcę zrobić dla kogoś grę,trail na angielskim RPG mi się kończy i nie zdąże zrobić,a nie chcę żeby jak zrobię tą grę na RPG Maker VX PL to ktoś się skapnie i doniesie,a ja nie chcę siedzieć za jakiś program.Więc pytam.Proszę o odpowiedzi!SZYBKO! RE: Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - ModziarzPL - 22-06-13 20:13 Jeśli zrobisz gre na piracie za darmo to nikt cię nie będzie szukał RE: Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - AKAloneV13 - 22-06-13 20:15 Ok dzięki :) Czyli RPG Maker PL to pirat :D ?? RE: Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - ModziarzPL - 22-06-13 20:20 No, tak,chyba że zapłaciłeś za pełną wersję RE: Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - tracersgta - 22-06-13 20:21 Tak to pirat. Na forum tego typu piractwo nie jest popierane, więc się tym nie chwal. RE: Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - X-Tech - 22-06-13 20:23 Nie jest ? Przecież większość na forum używa polskiego rpgmakera XDD Nie jest popierane to ciekawe ile osób stąd kupiło oryginalnego rpgmakera XDD xd RE: Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - AKAloneV13 - 22-06-13 20:33 (22-06-13 20:21)tracersgta napisał(a): Tak to pirat. Na forum tego typu piractwo nie jest popierane, więc się tym nie chwal.Ej przecież nie powiedziałem,że mam tylko że mi się trial kończy ;p. RE: Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - Amelanduil - 22-06-13 20:41 Sigh... to że nie jest popierane nie znaczy, że nie możesz kategorycznie go mieć bo cię ukamieniują czy takie tam, zwyczajnie wystarczy żebyś się tym nie chwalił... RE: Czy RPG Maker VX PL jest piracki? - tracersgta - 22-06-13 21:38 @AKAloneV13 Ja tak napisałem to przyszłościowo :P @X-Tech Używać, a popierać to dwa różne słowa. Spokojnie, są osoby, które potrafią zdobyć program z innego źródła niż z przycisku "Download". |