![]() |
|
[VXAce] jak ustawić aby druga postać przysła po dialogu jednej - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VXAce] jak ustawić aby druga postać przysła po dialogu jednej (/Thread-VXAce-jak-ustawi%C4%87-aby-druga-posta%C4%87-przys%C5%82a-po-dialogu-jednej) |
jak ustawić aby druga postać przysła po dialogu jednej - harikik - 21-04-18 22:13 nie wiem jak zrobić aby wyglądało to mniej więcej tak wilk:WRRRR lis:*przychodzi* ODSUŃ SIE RE: jak ustawić aby druga postać przysła po dialogu jednej - Yoroiookami - 22-04-18 03:28 Podczas dialogu, musisz ustawić ruch postaci (lisa). ![]() Na tym obrazku powyżej - lis poruszy się na dół, potem w lewo, potem w prawo, a potem do góry. RE: jak ustawić aby druga postać przysła po dialogu jednej - harikik - 28-04-18 17:17 Yoroiookami napisał(a):Podczas dialogu, musisz ustawić ruch postaci (lisa).próbowałam tak zrobić jednak przestało mi to działać i wyglądało bardziej jakby lis gonił lux (główną bohaterkę) a wilk stał bez ruchu dopuki się go nie kliknie RE: jak ustawić aby druga postać przysła po dialogu jednej - Yoroiookami - 28-04-18 18:58 A możesz jakiś bardziej opisać, jak ma wyglądać ta cała scena? Bo to co napisałaś/eś mało mi mówi. |