![]() |
|
[2k / 2k3] No który geniusz składał te chipsety statków - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja) +--- Wątek: [2k / 2k3] No który geniusz składał te chipsety statków (/Thread-2k-2k3-No-kt%C3%B3ry-geniusz-sk%C5%82ada%C5%82-te-chipsety-statk%C3%B3w) |
No który geniusz składał te chipsety statków - Versus - 03-03-19 10:38 ![]() Ściągnąłem sobie z Twierdzy chipset statku powietrznego i ucieszony pomyślałem "Cha, cha, ale będę miał fajny statek!". Nie. Nie mam fajnego statku. Przecież to są jakieś puzzle, kostka rubika, enigma normalnie. Za cholerę po prostu nie mogę tego ułożyć w całość. :/ RE: No który geniusz składał te chipsety statków - Yoroiookami - 03-03-19 13:15 Twórca bardzo lubi puzzle... Ja bym pewnie sobie nie poradził. :I RE: No który geniusz składał te chipsety statków - Sefiro - 03-03-19 14:20 Może wzorując się na oryginale, coś z tego poskładasz.
RE: No który geniusz składał te chipsety statków - Versus - 03-03-19 21:35 Sefiro napisał(a):Może wzorując się na oryginale, coś z tego poskładasz.Dzięki wielkie. Skąd jest ten chipset, tak swoją drogą? Mam tego kilka sztuk i zawsze chciałem użyć. RE: No który geniusz składał te chipsety statków - Sefiro - 04-03-19 00:18 Chipset jest z Final Fantasy VI RE: No który geniusz składał te chipsety statków - Versus - 04-03-19 16:15 Dzięki |