![]() |
|
[XP] Grafik do projektu :) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: [XP] Grafik do projektu :) (/Thread-XP-Grafik-do-projektu) |
Grafik do projektu :) - Feniks - 25-06-13 17:33 Witajcie... Szukam grafika do pewnego projektu, który zaczynam tworzyć od jutra razem z Finwe i Diablo. Będzie z tym projektem nieco zabawy, a do sprawniejszej produkcji przydałby nam się grafik. Wiem, kiepskie toto ogłoszenie, a i zapomniałem dodać... Nie obiecuję skończenia projektu, choć nadzieje są. Proszę o wypowiadanie się osób tylko i wyłącznie zainteresowanych. W robienie grafik również wliczamy battleback, czyli tła walk. Projekt oczywiście w XP. //Za trzy dni od dziś temat zostanie zamknięty// RE: Grafik do projektu :) - Nexis - 25-06-13 17:39 A czym dokładniej by się trzeba było zająć, oprócz battlebacków? RE: Grafik do projektu :) - Feniks - 25-06-13 21:23 Drobniejszymi grafikami - samouczkami, obrazami, tekstami, portretami. Czyli nic, czym grafik nie powinien się zajmować w projektach. RE: Grafik do projektu :) - Nathan - 25-06-13 22:20 Chciałbym coś tam zdziałać, ale jestem już zajęty \_\ ... |