![]() |
|
Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) (/Thread-Internetowe-Sekreciki-Easter-Eggs) Strony: 1 2 |
Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - krakoman - 25-06-13 17:42 Tak jak w temacie. Wypiszcie jakie znacie sekrety (np. w Googl'ach) i opiszcie jak je aktywować :) Oto wszystkie jakie znam ja: 1. Atari Breakout -wejdź w google grafika -wpisz "atari breakout" -chwilkę odczekaj... -GOTOWE! 2. YT Harlem Shake -Wejdź na YouTube -wpisz "do the harlem shake" -odczekaj chwilkę... -GOTOWE!!! 3. do a barrel roll -wejdź w Google -wpisz "do a barrel roll" -GOTOWE!!! 4. Snake na YT -wejdź na YouTube -wejdź w dowolny film -naciskaj na przemian strzałkę w górę i szałkę w lewo -GOTOWE!!! 5. Easter Egg 3D -wejdź w wyszukiwarkę Google -wpisz 1.2+(sqrt(1-(sqrt(x^2+y^2))^2) + 1 - x^2-y^2) * (sin (10000 * (x*3+y/5+7))+1/4) from -1.6 to 1.6 -GOTOWE!!! DO DZIAŁANIA WSZYSTKICH SEKRETÓW WYMAGANA JEST PRZEGLĄDARKA INNA NIŻ EXPLORER!!!(przynajmniej u mnie XD) RE: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - Pan Cube - 25-06-13 17:50 krakoman napisał(a):4. Snake na YTTo nie działa :/ RE: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - Dragon Kamillo - 25-06-13 17:55 Widać że ludziom z google się nudzi XD. Snejk nie działa, a 3D potrzebuje jakiegoś gó.. yyy dodatku. RE: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - krakoman - 25-06-13 18:08 Jeżeli snake nie działa to naciskajcie dół, lewo , góra RE: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - Draken - 25-06-13 18:11 Snake u mnie działa, to kręcące się kółko podczas ładowania filmu zamienia się w Snake'a RE: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - krakoman - 25-06-13 18:17 Zapomniałem dodać że film musi się ładować podczas naciskania strzałek :) RE: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - Ayene - 25-06-13 20:47 Na snake'a najlepiej zatrzymać film na 0 sekund. RE: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - tracersgta - 25-06-13 20:52 Co do tego "Easter Egg'a 3D" to nie żaden easter egg tylko zwykłe przedstawienie funkcji na modelu. RE: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - krakoman - 27-06-13 12:13 tracersgta napisał(a):Co do tego "Easter Egg'a 3D" to nie żaden easter egg tylko zwykłe przedstawienie funkcji na modelu.Jest to model jaja wielkanocnego ( jajko wielkanocne po angielsku to Easter Egg XD) Nowy Easter Egg 6. Roboty lecą na ziemię XD -uruchom Firefox'a (tylko na tej przeglądarce działa) -wpisz w polu na adresy www "about:robots" -GOTOWE! (wymagana znajomość j.ang) RE: Internetowe Sekreciki (Easter Eggs) - Crashykk - 27-06-13 12:34 krakoman napisał(a):(wymagana znajomość j.ang)U mnie robociki komunikują się po polsku ^^ |