![]() |
|
[VX / VXAce] Złote postacie z podstawowego RTP - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [VX / VXAce] Złote postacie z podstawowego RTP (/Thread-VX-VXAce-Z%C5%82ote-postacie-z-podstawowego-RTP) |
Złote postacie z podstawowego RTP - Pan Cube - 27-06-13 17:01 Witam! Otóż przekolorowałem postacie z podstawowego RTP na kolor złoty. Spoiler: (Otwórz) Jeszcze: Spoiler: (Otwórz) RE: Złote postacie z podstawowego RTP - krakoman - 27-06-13 17:23 Mnie się nie przydadzą ale + za wykonanie XD RE: Złote postacie z podstawowego RTP - tracersgta - 27-06-13 17:52 Moglbys podac autora, bo pamietam podobny temat ze starej wersji forum. RE: Złote postacie z podstawowego RTP - Pan Cube - 27-06-13 17:54 Sam przekolorowałem te postacie. Jeśli na starej ultimie był podobny temat, to nie wiem. RE: Złote postacie z podstawowego RTP - Hasin - 27-06-13 23:02 To jest.... genialne! Przydadzą mi się definitywnie! PS Mógłbyś zrobić jeszcze postacie ze srebra i z brązu? Zamierzam z nich zrobić posągi ;) RE: Złote postacie z podstawowego RTP - Pan Cube - 28-06-13 07:59 W swoim czasie :) RE: Złote postacie z podstawowego RTP - Adrapnikram - 21-02-14 01:56 Używasz Gimpa? Jeśli tak to Hasin możesz znaleźć kurs w dziale wsparcie |