![]() |
|
[VXAce] Ustawienia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VXAce] Ustawienia (/Thread-VXAce-Ustawienia) |
Ustawienia - Misth - 27-06-13 17:56 Witam, Szukam skryptu do ace'a dodającego opcje głośności itp. Ewentualnie jak można ściszać dźwięki animacji? Z góry dzięki, Misth RE: Ustawienia - Pan Cube - 27-06-13 18:00 Z tego co pamiętam to w bazie danych można było. Może się Mylę? \\To mój 90 post!// RE: Ustawienia - Misth - 27-06-13 18:06 W bazie można zmienić głośność wszystkiego, za wyjątkiem animacji. (chyba, że źle patrze) RE: Ustawienia - Pan Cube - 27-06-13 18:08 Fakt, mój błąd. Nie da się w bazie danych. Zaraz coś zobaczę na starej ultimie... RE: Ustawienia - Ayene - 27-06-13 18:58 SE w animacji również można ściszyć w bazie danych, odpowiednio animację edytując. Chyba że chodzi Tobie o system opcji regulacji głośności dla gracza?! RE: Ustawienia - Misth - 27-06-13 19:10 w zasadzie to byłoby najlepsze rozwiązanie. Tak aby była pełna dowolność w tej kwestii. Btw. Ayene jak tam sprawa z hud'em :P RE: Ustawienia - Hasin - 27-06-13 23:08 O ile mi się wydaje, istnieje taki skrypt. Tylko nie pamiętam jak się nazywał. Volume Control czy coś takiego, sprawdź w Google. RE: Ustawienia - Ayene - 30-06-13 08:45 Tak volume control. Właśnie dodałam na forum |