![]() |
|
[VX] Animowane menu z Valkyrie Stories - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Skrypty (/Forum-Skrypty) +---- Dział: RGSS2 (/Forum-RGSS2) +---- Wątek: [VX] Animowane menu z Valkyrie Stories (/Thread-VX-Animowane-menu-z-Valkyrie-Stories) |
Animowane menu z Valkyrie Stories - Diablo - 02-05-13 18:02 Animowane Title Autor: Hanzo Kimura Spolszczenie: Diablo Screen (angielski) Screen (moje tłumaczenie) ![]() Demo: Polskie napisy: RE: Animowane menu z Valkyrie Stories - Crashykk - 04-05-13 11:24 Fajny ten title. ;) RE: Animowane menu z Valkyrie Stories - Diablo - 04-05-13 11:38 A moje spolszczenie? RE: Animowane menu z Valkyrie Stories - Crashykk - 04-05-13 11:41 Sa wypowiedz bazowalem na "skrinie", gdyz nie mam na razie dostepu do komputera oraz mozliwosci odpalenia dema. Z tego co tutaj widac nie jest zle ;) RE: Animowane menu z Valkyrie Stories - Diablo - 04-05-13 12:05 Dzięki ;-) może jeszcze coś spolszczę RE: Animowane menu z Valkyrie Stories - Maker Owiec - 04-05-13 18:23 Interesujący skrypt,z tego,co widziałem na screenach widzę że to coś sporego.Bardzo mi się podoba! RE: Animowane menu z Valkyrie Stories - Hobar - 26-08-14 23:34 To jest genialne !!! |