![]() |
|
Programista szuka projektu - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Programista szuka projektu (/Thread-Programista-szuka-projektu) |
Programista szuka projektu - KingTamija - 16-07-13 11:15 Witam. Jestem początkującym programistą Visual Basic 6, który szuka projektu, w którym mógłby pomóc. Głównie specjalizuję się w projektach MMORPG 2D robionych na silnikach z "rodziny" Eclipse. Silniki w których się specjalizuję: -Eclipse Stable -Eclipse Evolution 1.0 by Baron -Eclipse Evolution 2.7 -Eclipse Origins 1.0 -Eclipse Origins 2.0 Beta -Eclipse Origins 2.3 Event System -Eclipse Origins 3.0 Co jestem w stanie zrobić? -Spolszczyć silnik, -Naprawić błędy zostawione przez autorów silnika, -Poprawić wydajność silnika, -Dodawać gotowe oraz własne skrypty... i wiele, wiele więcej. Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą, to napisz o tym tutaj. PS. Swoją pracę wykonuję za darmo, w wolnym czasie RE: Programista szuka projektu - Test50 - 16-07-13 17:43 Ja potrzebuję programisty. Ja robię grę na własnym silniku pisanym w Visual Basic 6 ale w kodowaniu przypomina Eclipse Oirgins. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz na moje PW, tam dam ci więcej informacji. Link do mojego projektu: http://forum.ultimateam.pl/Thread-Adventure-World-2D RE: Programista szuka projektu - KingTamija - 16-07-13 19:14 Po pierwsze- jestem pewien że ten silnik to nie twoje dzieło. Silnik nazywa się Eclipse Stable i ani trochę nie przypomina w kodzie Eclipse Origins. Po drugie- jeżeli sam napisałeś ten silnik, to najlepiej znasz jego "wnętrze". W tym przypadku nie wiem dlaczego poszukujesz programisty. Zresztą, napisałem wyraźnie że specjalizuje się w tylko w silnikach Origins i Evolution. Silnikami podobnymi do któregoś z wymienionych się nie zajmuję. Niestety, ale nie przekonałeś mnie swoim postem do rozpoczęcia współpracy :/ RE: Programista szuka projektu - Rave - 17-07-13 02:41 Mimo, że nie poszukuję programisty VB6 ani innego Basica, jak u ciebie stoi Pascal? Wprawdzie mogę zrobić Super Heli Land w pojedynkę, ale w dwójkę będzie szybciej. RE: Programista szuka projektu - KingTamija - 17-07-13 09:07 (17-07-13 02:41)Rave napisał(a): Mimo, że nie poszukuję programisty VB6 ani innego Basica, jak u ciebie stoi Pascal? Wprawdzie mogę zrobić Super Heli Land w pojedynkę, ale w dwójkę będzie szybciej. Pascala nigdy się nie uczyłem, ale można by było spróbować ;D Napisze do ciebie na PW w tej sprawie. RE: Programista szuka projektu - KingTamija - 23-07-13 21:52 Poszerzyłem zakres silników w których się specjalizuję Obecnie nadal poszukuję projektu RE: Programista szuka projektu - Risti - 23-07-13 22:14 Może ja ? :) Już chyba 2 miesiące uczę się VB6. RE: Programista szuka projektu - KingTamija - 24-07-13 15:27 Propozycja jest już nieaktualna. Proszę o usunięcie tematu |