![]() |
|
Adventure World 2D - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Adventure World 2D (/Thread-Adventure-World-2D) Strony: 1 2 |
Adventure World 2D - Test50 - 16-07-13 16:27 Siema. Robie nową gre na silniku Eclipse Oirgins. Jestem programistą, który chce stworzyć gre MMORPG multiplayer w klimacie gry Margonem lub My Fantasy. Gra będzie Hardcore PvP ( coś jak Brutal lub Perkun ) Premiera gry: Już tego lata Jutro wkleje screeny z gry. PS. wiem że głupie pytanie ale czy ma ktoś spolszczenie do Eclipse Oirgins 4.0 Silver? Nie, że nie umiem sobie spolszczyć poprostu trawlo by to za dlugo RE: Adventure World 2D - Soul - 16-07-13 16:35 Silniku twojego autorstwa? Nie mów, że stworzyłeś Eclipse Stable RE: Adventure World 2D - Test50 - 16-07-13 17:40 (16-07-13 16:35)Soul napisał(a): Silniku twojego autorstwa? Grafikę skopiowałem z Eclipse Stable, ale kod gry jest mojego autorstwa RE: Adventure World 2D - tracersgta - 16-07-13 22:55 Haha, jaki idiota w to uwierzy? Przyznaj sie, ze to Eclipse, a nie kit nam wciskasz... Predzej w obietnice wyborcze PO uwierze -.- RE: Adventure World 2D - Raodemus - 17-07-13 01:04 (16-07-13 22:55)tracersgta napisał(a): [...] Predzej w obietnice wyborcze PO uwierze -.-I tak w to nie uwierzę ^.^ Co do samego tematu, wydaję się że kolega wyżej ma rację. To nie jest zapewne twój silnik, tylko modyfikowany Eclipse ;) RE: Adventure World 2D - Viuu - 17-07-13 12:16 Nie ma to jak robić grę na "silniku własnego autorstwa" i szukać programistów... Trzeba przyznać, że potrafisz się zbłaźnić, a od tego już tylko krok do dużych producentów gier. Tak więc powodzenia ^ ^ RE: Adventure World 2D - Test50 - 17-07-13 13:37 LOL tylko hejtować potraficie, a sami nie umiecie pewnie gry zrobić. RE: Adventure World 2D - Raodemus - 17-07-13 14:09 (17-07-13 13:37)Test50 napisał(a): LOL tylko hejtować potraficie, a sami nie umiecie pewnie gry zrobić.Ależ nikt Cię nie Hejtuje, tylko potwierdzają to , do czego sam nie masz odwagi się przyznać . To jest jedynie krytyka (którą jak zauważyłem), niedobrze przyjmujesz. Zrozum, skoro cały silnik jest "twojego" autorstwa, to ludzie, którzy by nawet już mieli z Tobą współpracować , nie wiedzieliby jak do niego podejść. Ty masz wizje tego co w następnym kroku chcesz zrobić... Jeżeli nie tworzysz projektu od początku w grupie , to uwierz że wychodzi z tego -(nazwę pospolicie) QPA. Rozumiesz? RE: Adventure World 2D - Test50 - 17-07-13 19:56 Niby forum o tworzeniu gier, a jak ktos chce pokazac gre to odrazu hejtujecie. Nie rozumiem tego. PS. grę przenosze na Eclipse Oirgins bo Eclipse Stable jest słabe Tak tak.. Stable nie jest mojego autorstwa Jutro wkleje screeny z gry RE: Adventure World 2D - DeEm69 - 19-07-13 19:47 Ja chcę. Może to dziwne, ale produkcja wydaje mi się ciekawa. Lubię PvP (28lvl w lola miałem) więc gra mi podpasuje. Czekam aż wyjdzie i pozdrawiam. PS. Może on trochę przesadził z okłamywaniem nas, ale to nie znaczy że gra musi być kiepska prawda? |