![]() |
|
[VX] The Dark City - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] The Dark City (/Thread-VX-The-Dark-City) |
The Dark City - krakoman - 02-05-13 19:53 PROJEKT ANULOWANY RE: The Dark City - Śliwka - 02-05-13 23:16 Zapowiada się ciekawie, lubię gry w takim klimacie... Mapki nawet ładne :) Tam na trzecim screenie widać zombie? Czyli nie to nie będzie zwykła kryminalna zagadka? Czekam na demo :) RE: The Dark City - Maker Owiec - 03-05-13 08:45 Już mi się podoba ;-) Mapy fajne,fabuła OK. Zapowiada się ciekawa gra! RE: The Dark City - krakoman - 03-05-13 10:09 Śliwka napisał(a):Tam na trzecim screenie widać zombie? Czyli nie to nie będzie zwykła kryminalna zagadka?To będzie taki "Survival Horror". Tak na screenie widać zombie. To nie będzie zwykła zagadka XD RE: The Dark City - Crashykk - 03-05-13 11:33 Cytat:Ostatnio w pewnym ubogim,amerykańskim miasteczku... Cytat:Inni ludzie:Policja,mieszkańcy,pielęgniarki( ),ale głownie pracujemy sami. Cytat:To będzie taki "Survival Horror". (...) To nie będzie zwykła zagadka XD Trochę tak mi Silent Hill'em zajeżdża. No, ale może wytworzysz nam tutaj coś ciekawego ^~^ RE: The Dark City - Śliwka - 03-05-13 12:40 (03-05-13 10:09)krakoman napisał(a): To będzie taki "Survival Horror". Ooo, wydawaj to demo, szybciutko :) RE: The Dark City - Crashykk - 03-05-13 14:06 Takie jeszcze jedno małe pytanie z mojej strony. Czy w domach (2,5 screen) nie ma prądu? RE: The Dark City - Nex - 03-05-13 15:30 może być ciekawe zwłaszcza te zombiaki :P RE: The Dark City - krakoman - 03-05-13 17:25 CrasheR napisał(a):Czy w domach (2,5 screen) nie ma prądu?Heh. Chyba nie ma. Szczerze mówiąc nie wiem XD Śliwka napisał(a):Ooo, wydawaj to demo, szybciutko :)Gra nie będzie robiona na szybko.Nawet nie wiem czy wyrobię się do wakacji. RE: The Dark City - Crashykk - 03-05-13 21:50 Jeżeli jest, to nie powinno być tej czarnej otoczki. Jeżeli nie ma, to wszystko jest ok. |