![]() |
|
[VX] projekt - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] projekt (/Thread-VX-projekt) |
projekt - Maselko - 23-07-13 16:21 czy da się wgrać projekt gry na jakiś hosting jeśli tak to jak z językami programowania nie bedzi problemu :) RE: projekt - olopies - 23-07-13 18:05 Jak masz gotową grę to zrób instalkę: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) RE: projekt - Maselko - 23-07-13 20:13 (23-07-13 18:05)olopies napisał(a): Jak masz gotową grę to zrób instalkę: ale chodzi mi o to czy da sie grac na przeglądarce jak zrobic instalke to wiem ^^ RE: projekt - Risti - 23-07-13 20:21 Rpg maker vx jest w Ruby! A żeby zrobić przeglądarkową to musisz znać inne języki. Nie da się. Byś musiał robić od nowa. RE: projekt - Maselko - 23-07-13 20:28 (23-07-13 20:21)Risti napisał(a): Rpg maker vx jest w Ruby! A żeby zrobić przeglądarkową to musisz znać inne języki. Nie da się. Byś musiał robić od nowa. a w jakim jezyku ty pisałes grę ? tą na matix RE: projekt - Risti - 23-07-13 21:26 Żałosne... To jest tylko strona gry a w download dałem instalkę. Tak naprawdę umiem zrobić grę przeglądarkową. Żeby zrobić jak margonem musisz znać przynajmiej: PHP,HTML JAVASCRIPT, MYSQL .. Tworzę grę via www. Możesz sie kiedyś przyłączyć. |