![]() |
[VXAce] Ace Battle Engine - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Skrypty (/Forum-Skrypty) +---- Dział: RGSS3 (/Forum-RGSS3) +---- Wątek: [VXAce] Ace Battle Engine (/Thread-VXAce-Ace-Battle-Engine) Strony: 1 2 |
Ace Battle Engine - Domilos - 02-05-13 22:38 Krótki opis: Skrypt modyfikuje menu walki, dodaje popupy i parę innych, drobniejszych zmian. Autor: Yanfly http://yanflychannel.wordpress.com/ Kompatybilność: RPG Maker VX Ace Skrypt: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Skrypt wklejamy nad "Main". Należy go umieścić pod skryptem Ace Core Engine. Konfiguracja w skrypcie. RE: Ace Battle Engine - Maker Owiec - 03-05-13 08:54 No,niezły skrypt! Z tego co widzę na zdjęciach tomyślę,że jest fajne. Sorry,lecz nie wykorzystam ![]() Pomimo tego 9/10. Dałbym dziesiątkę ale nie jestem fanem skryptów do walk. EDIT:10 post,yeeeay! ![]() RE: Ace Battle Engine - MrDawnok - 03-05-13 09:40 Fajny system walki, przypomina teraz might&magic :D Zapewne wykorzystam w moim przyszłym projekcie. RE: Ace Battle Engine - Skull - 20-07-13 22:31 Świetne na pewno wykorzystam. RE: Ace Battle Engine - X-Tech - 20-07-13 22:38 Grałem w grę z czymś takim. Dobrze to się sprawiało. RE: Ace Battle Engine - szevaa - 03-01-15 19:04 Hmmm bardzo fajny skrypt na pewno wykorzystam a czy ktoś ma może spolszczoną wersję ? RE: Ace Battle Engine - srutekpl - 29-10-15 19:29 mi także przydała by się spolszczona wersja RE: Ace Battle Engine - Lynxxx3 - 12-10-16 08:10 wspaniały skrypt idealnie komponuje się z Simple Side View, przejrzysty a nawet można powiedzieć że jest elegancki ale widzę jedną rzecz która mi przeszkadza - gdy animacja broni jest "combosem" a sam atak ma trzy uderza trzy razy to przed każdym obrażeniem animacja jest powtórzona tzn. animacja - obrażenia, animacja - obrażenia, animacja - obrażenia. Jest sposób na to aby to poprawić/zmienić??? RE: Ace Battle Engine - MattGalgan - 17-12-19 19:59 Link nie działa. Trochę szkoda, bo chciałem ten skrypt urzyć :/ Jakby ktoś go miał będe wdzięczny jak mi ktoś poda. RE: Ace Battle Engine - Yoroiookami - 17-12-19 20:46 Poprawiłem link do |