![]() |
|
[VX] Moja pierwsza gra - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Moja pierwsza gra (/Thread-VX-Moja-pierwsza-gra) |
Moja pierwsza gra - AKAloneV13 - 25-07-13 10:47 Witam.Właśnie (prawie)skończyłem moją pierwszą grę i szukam kogoś kto mógłby przetestować grę(czy wszystko działa poprawnie itd.) Sam bym to zrobił ale nie mam za bardzo czasu z różnych powodów. Nie wiem czy dobrze trafiłem z postem.Jeżeli nie to proszę admina o przeniesienie tematu. P.S Osoba testująca będzie wpisana w napisach końcowych.Proszę także o napisanie mi na GG:31335674 lub Skype:theadiko jeżeli ktoś będzie zainteresowany(podam link do download'u gry) Za wszelką pomoc w góry dziękuję. RE: Moja pierwsza gra - Derp - 25-07-13 10:57 Ja się pisze. RE: Moja pierwsza gra - Pan Cube - 25-07-13 11:24 Jedna z zasad RM'a brzmi: Nigdy nie wysyłaj do internetu swojej pierwszej gry! Drugą i trzecią pokaż kolegom. Ich reakcja może być taka: Łał! Zrobiłeś grę! Ale fajnie! Dopiero swoją 10 grę wysyłaj na różne fora czy inne takie. Więc polecam uśpić temat. RE: Moja pierwsza gra - Sunshine - 25-07-13 11:49 @Up Inna z zasad brzmi: - Jeśli sam/a nie stworzyłeś/aś żadnej gry, nie radź innym. @AKAloneV13 Daj zapowiedź gry. RE: Moja pierwsza gra - Norbert115 - 25-07-13 17:17 ja moge przetestowac tak nie mam co robic |