![]() |
|
[VX] Ile wynosi maksymalny rozmiar obrazka? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Ile wynosi maksymalny rozmiar obrazka? (/Thread-VX-Ile-wynosi-maksymalny-rozmiar-obrazka) |
Ile wynosi maksymalny rozmiar obrazka? - Derp - 26-07-13 12:47 Witam. Mam pewien problem z mapą. Zrobiłem przedmiot o nazwie mapa i typowe zdarzenia itd. itp. Gdy wstawiłem obraz ucinało mi 3/4 mapy a gdy zmniejszyłem było odsłonięte 1/4 ekranu RE: Maksymalny rozmiar obrazka - Amelanduil - 26-07-13 12:52 Może pokaż screena, będzie łatwiej zobaczyć problem? Zrobiłeś obrazek równy z rozdzielczością? RE: Maksymalny rozmiar obrazka - Deuce - 26-07-13 12:59 A współrzędne odpowiednio ustawiłeś? RE: Maksymalny rozmiar obrazka - Derp - 26-07-13 13:15 Właśnie moje pytanie brzmi ile wynosi maksymalna rozdzielczość. W Googlach nie znalazłem. A tu jest moja mapa ( rozdzielczość taka jak po pobraniu ) Spoiler: (Otwórz) RE: Ile wynosi maksymalny rozmiar obrazka? - Avara - 27-07-13 15:14 Wysokość: 416 Szerokość: 544 RE: Ile wynosi maksymalny rozmiar obrazka? - Derp - 29-07-13 17:19 No nareszcie ktoś :D. Dziękuje. |