![]() |
|
[VX] [Zamówienie] Szukam dobrego grafika "na chwile" - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] [Zamówienie] Szukam dobrego grafika "na chwile" (/Thread-VX-Zam%C3%B3wienie-Szukam-dobrego-grafika-na-chwile) |
[Zamówienie] Szukam dobrego grafika "na chwile" - Derp - 26-07-13 19:28 Witam. Mam pewne zamówienie. Z góry nie jestem dobrym grafikiem i dlatego to tutaj pisze. Szukam w miarę dobrego grafika "na chwile". Mianowicie mam tutaj dwa obrazki. I chciałbym aby ktoś zmienił pozycje typa w prawym dolnym rogu: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Osobę która mi pomoże dodam do napisów końcowych. ;-) RE: [Zamówienie] Szukam dobrego grafika "na chwile" - Elise - 28-07-13 16:30 ![]() O tego osobnika Ci chodzi? Chyba mogłabym Ci pomóc, tylko sprecyzuj, czy chcesz, żeby go po prostu podstawić na jego miejsce, czy przerysować tą postać w takiej pozycji (z tym już by było troszkę trudniej, bo styl mógłby się różnić). RE: [Zamówienie] Szukam dobrego grafika "na chwile" - Derp - 29-07-13 17:17 Ok, napisze inaczej chciałbym mieć mniej więcej taki obrazek. Brzydko mi wyszedł i dlatego proszę o pomoc. Aby postać w tych szmatach leżała jak martwa. Mój brzydki ss: Spoiler: (Otwórz) RE: [Zamówienie] Szukam dobrego grafika "na chwile" - Elise - 31-07-13 02:03 ![]() Proszę, starałam się jak mogłam, więc mam nadzieję, że pomogłam. RE: [Zamówienie] Szukam dobrego grafika "na chwile" - Derp - 31-07-13 14:06 Hmm. Wyszło pięknie! Przyjmuję i dziękuje. W napisach końcowych wystąpisz na pewno. Potrzebowałem tej postaci ale nie mogłem jej znaleźć na internecie bo bohater na początku budzi się po rozbiciu swojego statku i nic nie pamięta. Jeszcze raz dziękuje. RE: [Zamówienie] Szukam dobrego grafika "na chwile" - Elise - 31-07-13 14:33 Nie ma za co :3 Jeśli możesz, to wolałabym, gdybyś mnie zapisał jako "Jackly" albo "numberpie37", bo pod tymi nazwami jestem bardziej kojarzona, niż Elise, wiadomo czemu. PS Podejrzewam, że gdzieś by się kiedyś znalazło, w końcu internety są wielkie, no ale właśnie, kiedyś, już nie mówiąc o nerwach .-. |