![]() |
|
Propozycja - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Propozycja (/Thread-Propozycja--482) |
Propozycja - Mateix - 28-07-13 23:28 Może by dodać wtyczkę społecznościową na forum i stworzyć stronę na facebooku? Mogła by wyglądać np. tak:
RE: Propozycja - Rave - 29-07-13 00:15 Podoba mi się ten pomysł, jednak są problemy z małym zainteresowaniem Makerem w Polsce. Fajnie by było to zmienić. Ma ktoś może >1k followerów na Twitterze? RE: Propozycja - Amelanduil - 29-07-13 18:48 Nie, socjalne media nie muszą być wszędzie gdzie się tylko do cholery da. Won z tym. RE: Propozycja - tracersgta - 29-07-13 22:11 Mi pomysł się podoba, chociaż nie używam tych portali bo dla mnie to istnieje tylko dlatego, że jest w "modzie". Niedługo wszyscy znajdą sobie inny pożeracz czasu i tyle :) Aczkolwiek ideę popieram :D RE: Propozycja - Rave - 30-07-13 01:33 (29-07-13 18:48)Amelanduil napisał(a): Nie, socjalne media nie muszą być wszędzie gdzie się tylko do cholery da. Won z tym. Aha. Czyli jesteś przeciwny popularyzacji makera i chcesz aby scena RM uległa stagnacji? Bo nie dostaniemy tzw. świeżej krwi bez tweetowania o makerze, dzielenia się linkami na FB itd. Wiesz dlaczego zagraniczne RM-strony tak świetnie prosperują? Bo się na mediach społecznościowych promują. Bez tego teraz ani rusz. I to nie jest moda. To jest przyszłość. Taka przyszłość która już jest częściowo teraz. Przyłącz się. Opór jest bezcelowy. RE: Propozycja - Viuu - 30-07-13 03:14 Rave napisał(a):I to nie jest moda. To jest przyszłość. Taka przyszłość która już jest częściowo teraz. Przyłącz się. Opór jest bezcelowy.Łaaał... skoro taka przyszłość nas czeka, to ja podziękuje -.- Jestem całkowicie na NIE. Won z tym waszym fejsbuczkiem, wszędzie to wepchnąć muszą... RE: Propozycja - Zwiodimus - 30-07-13 09:40 Ja także jestem na nie, tutaj się tworzy arcydzieła, nie ma czasu na jakieś fajsebuki czy twitary albo i nawet gogele minusy. RE: Propozycja - Mateix - 30-07-13 11:56 Narazie na ultimaforum wchodzą przypadkowi ludzie z google lub poleceni. Media spowodują, że ultima będzie miało więcej wyników w google a przez to są wiekszę szense, że ktoś akurat natrafi na te forum i będzie można kilkać "Lubię to" na fejsie A pozatym tutaj pisze kilka osób, że nie lubi mediów i jest na nie... ale np. na facebooku według danych z 2012 roku jest 955 milionów ludzi a teraz już pewnie ponad miliard. RE: Propozycja - Pan Cube - 30-07-13 13:18 Jestem na TAK. Zwiodimus napisał(a):nie ma czasu na jakieś fajsebuki czy twitary albo i nawet gogele minusy.Nie wiem zbytnio, czy ty zrobiłeś te błędy specjalnie, czy tylko nie umiesz pisać poprawnie. RE: Propozycja - Amelanduil - 31-07-13 13:13 Rave napisał(a):Czyli jesteś przeciwny popularyzacji makera i chcesz aby scena RM uległa stagnacji? [...] Przyłącz się. Opór jest bezcelowy.1. Nie obchodzi mnie absolutnie kondycja polskiej sceny, więc oskarżanie mnie o bycie sabotażystą jest błędne. 2. Za dużo Startreka, Rave Nie... twój argument jest wprost idiotyczny. Nie musimy wszędzie wpychać tego próżnego cholerstwa. Z resztą, kto tego będzie używał? Myślisz, że jakiś przypadkowy człowiek zobaczy profil ultimy na szajsbuku czy twitarze i stwierdzi "Gdzie byliście przez całe moje życie?! Teraz nareszcie mogę zacząć robić gry!" Gdyby ktoś faktycznie CHCIAŁ znaleźć jakieś forum społecznościowe o makerze, już by to zrobił. Gdyby ktoś faktycznie CHCIAŁ robić gry w makerze, znalazłby nasze forum. Nie wpychajmy tego ludziom do gęby... |