![]() |
|
BBCode [table] - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: BBCode [table] (/Thread-BBCode-table) |
BBCode [table] - Mateix - 29-07-13 00:49 Może by dodać/włączyć opcję tabeli w BBCode na forum? Na pewno w czymś by się przydała. RE: BBCode [table] - Rave - 30-07-13 01:34 Nie wiem w czym. Po za rozwalaniem layoutu strony. RE: BBCode [table] - tracersgta - 30-07-13 10:43 Kompletnie niepotrzebny dodatek, którego celem byłoby zaśmiecanie forum. Jestem na nie :I RE: BBCode [table] - Mateix - 30-07-13 11:34 Możliwość tworzenia tabeli nie zaśmiecała by forum a w niektórych przypadkach nawet "odśmiecała". RE: BBCode [table] - Pan Cube - 30-07-13 13:19 Jestem na nie. Same HTML może wystarczyć. RE: BBCode [table] - Ayene - 30-07-13 15:15 Przykro mi, ale pomysł został odrzucony. Tworzenie tabeli na forum jest zupełnie niepotrzebne. Mogłoby to, jak napisał już Rave, psuć wygląd skórki. M.in. z tego powodu, większość for blokuje używanie htmla w postach. |