![]() |
|
Tygrysie Ankiety #2 - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Tygrysie Ankiety #2 (/Thread-Tygrysie-Ankiety-2) Strony: 1 2 |
Tygrysie Ankiety #2 - tracersgta - 31-07-13 18:37 Druga część Tygrysich Ankiet, która będzie dotyczyła używanej przeglądarki internetowej. Każda przeglądarka ma zalety i wady, więc zapraszam do głosowania i wypowiadania się na ten temat. Ja osobiście korzystam z Google Chrome i jestem bardzo zadowolony z szybkości i ilością dodatków do niej. Bez AdBlocka+ przeglądanie Internetu było mordęgą Zapraszam do głosowania i wypowiadania się :) Spoiler: (Otwórz) Tygrysie Ankiety #1 RE: Tygrysie Ankiety #2 - Risti - 31-07-13 18:52 Dla mnie google chrome jest tylko po to aby strony poprawnie, szybko się wyświetlały i żeby przetłumaczyć strony ^^ RE: Tygrysie Ankiety #2 - pro14ab - 31-07-13 18:56 Google Chrome ponieważ tłumaczy strony, ma bardzo dobra funkcja "zbadaj element". RE: Tygrysie Ankiety #2 - Domilos - 31-07-13 19:05 Spoiler: (Otwórz) RE: Tygrysie Ankiety #2 - OzzY - 31-07-13 19:38 Najpiękniejsza, najbardziej zunifikowana przeglądarka dostępna na większość platform to Maxthon :) Posiada wszystko czego potrzeba. RE: Tygrysie Ankiety #2 - Viuu - 31-07-13 20:15 Mam pytanie, czy nie możesz robić tych ankiet "zewnętrznie" od forum i dawać tu link np.? Bo śmiecisz nie potrzebnymi tematami dla każdej pierdółkowatej ankiety. -.- RE: Tygrysie Ankiety #2 - Frenu - 31-07-13 20:43 (31-07-13 19:38)OzzY napisał(a): Najpiękniejsza, najbardziej zunifikowana przeglądarka dostępna na większość platform to Maxthon :) Posiada wszystko czego potrzeba.Też kiedyś jej używałem, nie jest zła. A obecnie używam Google Chrome. RE: Tygrysie Ankiety #2 - OzzY - 31-07-13 21:20 Viuu napisał(a):Mam pytanie, czy nie możesz robić tych ankiet "zewnętrznie" od forum i dawać tu link np.? Człowieku na starość będziesz rzędliwy albo wcześniej sam się zabijesz przez samoocene. RE: Tygrysie Ankiety #2 - tracersgta - 31-07-13 22:41 (31-07-13 20:15)Viuu napisał(a): Mam pytanie, czy nie możesz robić tych ankiet "zewnętrznie" od forum i dawać tu link np.? Polecam otworzenie spoilera w pierwszym poście :) Poza tym do tego służy śmietnik w którym znajdują się tematy jeszcze mniej przydatne. Może ktoś będzie chciał zaczerpnąć opinii jaka przeglądarka jest najpopularniejsza, czy jaką konsolę wybrać z pierwszej ankiety... Dodatkowo pisałem, że ankiety nie będą się pojawiać zbyt często (średnio raz na 3 tygodnie, miesiąc), aby nie robić zbyt dużego spamu. RE: Tygrysie Ankiety #2 - Diablo - 01-08-13 09:43 Korzystam z Google Chrome + AdBlock. Jest szybka i blokada reklam bardzo mi pasuje ;-) Poza tym ma wiele opcji, ktorych nie maja inne przegladarki. @Viuu: dalbys juz sobie spokoj! Jestes tak krytyczny ze twoj komp ma caly czas critical errory. |