Pora na indyka (seria YT) - Wersja do druku
Ultima Forum
Pora na indyka (seria YT) - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik)
+--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy)
+--- Wątek: Pora na indyka (seria YT) (/Thread-Pora-na-indyka-seria-YT)

Pora na indyka (seria YT) - krakoman - 08-08-13 18:59

Postanowiłem nagrywać serię "Pora na indyka" na Youtubie, czyli serię w której będe pokazywał najlepsze gry niezależne (tzw. indyki). Pierwszy odcinek ukazał się już na YT, więc serdecznie zapraszam.

UWAGA:
Autor filmu jeszcze nie przeszedł mutacji XD

Link:
Odcinek 1

Jest to mój pierwszy filmik z komentarzem, więc proszę o przymknięcie oka na niektóre błędy.

RE: Pora na indyka (seria YT) - Amelanduil - 08-08-13 19:06

Zerżnięty intro music od BenBuji? ._.
I powiem ci tyle... to nie jest tak, że każdy może sobie siąść przed mikrofonem, odpalić jakąś grę i zacząć ją nagrywać... bez urazy, ale mnie ten głos szybko zniechęcił do dalszego oglądania... ale chwilę postanowiłem przeboleć, let's keep it professional. Za dużo razy powtarzasz "eee", z tego co zdążyłem zauważyć; tak trochę twój mikrofon za dobrej jakości nie ma, więc jeżeli już to powinieneś sobie jakiś lepszy załatwić... Również mało... hmm, jakby to określić, ciekawy, profesjonalny (?) komentarz z twojej strony. Nie byłem w stanie zmusić się do obejrzenia odcinka do końca, wybacz T_T

RE: Pora na indyka (seria YT) - krakoman - 08-08-13 19:14

Spoko. Mikro mam jaki mam (niestety), ale jednak postanowiłem spróbować. Wiem że jeszcze trochę krytyki mnie czeka, ale rozumiem. W końcu człowiek uczy się na błędach. Wiem że trochę z komentarzem sobie nie radzę (inne filmy są beż komentarza i są lepsze XD) ale będe próbował. Postaram się poprawić i dalej będe nagrywał.