![]() |
|
GeekGames poszukuje zdolnego grafika - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: GeekGames poszukuje zdolnego grafika (/Thread-GeekGames-poszukuje-zdolnego-grafika) |
GeekGames poszukuje zdolnego grafika - OzzY - 11-08-13 16:57 Witam. GeekGames poszukuje do ekipy zdolnego grafika, który nie boi się wyzwań. Najlepiej żeby był kontaktowy i z poczuciem humoru oraz dystansem do własnej osoby.
Zapewniamy:
- Presję większą niż podczas oblężenia pod Helemowym Jarem oraz Minas Tirith. - Miłą atmosfere. - Poczucie tworzenia czegoś naprawdę wielkiego pokroju nowej Gwiazdy Śmierci Może znajdzie się miejsce nawet dla dwóch grafików kto wie. RE: GeekGames poszukuje zdolnego grafika - Norbert115 - 12-08-13 15:47 a moze ten grafik ma cos zrobic na pokaz? ps.fajne zapewnienia haha! RE: GeekGames poszukuje zdolnego grafika - OzzY - 12-08-13 19:30 Postać w rzucie z przodu stylistycznie pixelart motyw może być własny. RE: GeekGames poszukuje zdolnego grafika - Norbert115 - 13-08-13 21:53 zajmie mi to z2 dni ok? RE: GeekGames poszukuje zdolnego grafika - Rave - 13-08-13 23:08 Szkoda że nie mogę się przydać (tzn. umiem grafikę robić, ale byście na mnie dwa miechy na każdą czekali - nie chcę was spowalniać), ale jak będzie wam eventer/skrypter potrzebny (dość dobrze orientuję się i w eventach i RGSS), to walcie na PM czy Steama (id: darkhog, mam ten sam avatar co tutaj). RE: GeekGames poszukuje zdolnego grafika - OzzY - 13-08-13 23:36 @Rave - Zobaczymy narazie ja daję radę jeżeli chodzi o skrypty i zdarzenia jeżeli będę potrzebował drugiej osoby napewno się zgłoszę do Ciebie. :) @Norbert115 - Spoko niedługo wyjazd mam więc pewnie zobacze w czwartek lub dopiero za tydzień. RE: GeekGames poszukuje zdolnego grafika - Norbert115 - 14-08-13 14:48 ok! już zaczynam prace OZZY! |