![]() |
|
[XP] Jaberwocky's Quest Log problem ze skryptem linijka 185,186 - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Jaberwocky's Quest Log problem ze skryptem linijka 185,186 (/Thread-XP-Jaberwocky-s-Quest-Log-problem-ze-skryptem-linijka-185-186) |
Jaberwocky's Quest Log problem ze skryptem linijka 185,186 - EustachyTheDark - 20-08-13 17:32 Witam przepraszam był jużtaki temat ale długo mnie nie było wiec moderator zamknął temat a dopisać zapomniałem, że zauważyłem że problem jest w linijce 185,186 (KOD): Kod: # Quest IconsI właśnie linijka "InProgress" mnie najbardziej ciekawi ponieważ ta druga "Completed" wogóle nie działa, nie reaguje a gdy zamieniłem ikony aby na questy w trakcie była fajka to aktywne questy miały fajkę ale też zakończone nie wiem co się dzieję z tą linijką "Completed" ale mam nadzieję że ktoś pomoże bo jeśli dziennik wogóle nie będzie działał po mojej myśli to całkowicie go wypierdziele z gry :| Moderatorów prosiłbym o zamknięcię tematu ponieważ ztwierdziłem, że nie potrzeba mi tego dziennika zadań bo tylko same z tym problemy |