![]() |
|
Blog Maker Owieca - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Blog Maker Owieca (/Thread-Blog-Maker-Owieca) |
Blog Maker Owieca - Maker Owiec - 23-08-13 10:46 Zapraszam na blog Maker Owieca ;-) Będą tutaj różne poradniki,recenzje itp. oczywiście o RPG Makerze ;-) Mam nadzieję,że się wam spodoba. Także... zapraszam Ser-decznie. Aha, nie bądźcie zbyt surowi :-) Maker Owiec ocenia RE: Blog Maker Owieca - PaayJer - 23-08-13 10:57 Nie wiem jak ty ale ja bym przed pokazaniem bloga i zaproszeniem do subskrypcji napisał cokolwiek co by do tego zachęciło. Rozumiem, fajnie, że powitałeś wszystkich i zapowiedziałeś, że coś tu będzie. A jak nie będzie? :) Napisz coś dzisiaj, daj nam się ocenić i wtedy oczekuj na ocenę (EDIT: masło maślane). Bo póki co... Cytat:Mam nadzieję, że wam się spodoba.Nie ma się co spodobać. :p Pozdrawiam RE: Blog Maker Owieca - tracersgta - 23-08-13 11:03 Maker Owiec napisał(a):Będą Skoro będą to mogłeś chwile poczekać z daniem linku... RE: Blog Maker Owieca - Maker Owiec - 23-08-13 16:51 Dwa posty przyleciały na bloga. Bardzo interesujące :) RE: Blog Maker Owieca - helio108 - 19-01-14 13:35 Blog nie wygląda najciekawiej... RE: Blog Maker Owieca - PaKiTos - 27-01-14 20:46 Ech, która to już twoja strona? Lepiej zrób jedną ale porządną... |