![]() |
|
[XP] System RPG XP - Pustkowia Chaosu - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [XP] System RPG XP - Pustkowia Chaosu (/Thread-XP-System-RPG-XP-Pustkowia-Chaosu) |
System RPG XP - Pustkowia Chaosu - Lartarin - 03-05-13 21:41 Fabuła: Spoiler: (Otwórz) Do wyboru jest jedna z pięciu postaci. Każda z nich jest zróżnicowana pod względem statystyk, umiejętności, ekwipunku, przyrostów i oczywiście historii (intro i outro). Jako że jest to gra na zasadzie 'siekanki' (nie jest to jednak ABS), polegać będzie na pokonywaniu potworów i bossów oraz poznawaniu ich historii ^^ A oto lista postaci do wyboru: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) - Link bezpośredni Informacje dodatkowe: - Gra ze względu na nieliczne wulgaryzmy i momentami niecenzuralną treść przeznaczona jest dla osób powyżej 16 roku życia. RE: System RPG XP - Pustkowia Chaosu - thieffer119 - 04-05-13 15:20 Może to być śmieszne, ale z czasem gra robi się trudna :) Przynajmniej dla mnie, ale to nie oznacza ze jest słaba, wręcz przeciwnie, jest świetna :) RE: System RPG XP - Pustkowia Chaosu - Lartarin - 04-05-13 15:34 Tak z ciekawości ^^, to na jakim poziomie trudności grasz? RE: System RPG XP - Pustkowia Chaosu - thieffer119 - 04-05-13 15:50 Już nie gram, kiedyś grałem. Najpierw na średnim, i nie było tak źle, a potem na trudnym, było trochę ciężko :) Pamiętam żę było takie mroczne miejsce gdzie było pełno goblinów, orków już nie pamiętam co to było za cholerstwo, ale nieźle mnie tępili xD RE: System RPG XP - Pustkowia Chaosu - Yoroiookami - 13-11-15 19:11 Po tylu latach, udało mi się wreszcie przejść tę grę na poziomie Hi-Ji-Tha. Wszystkich tajemniczych bossów pokonałem. Nigdy nie grałem w zbyt wiele erpegów, więc taki poziom trudności był dla mnie niemożliwy, ale po długim czasie nauki wszystkich ataków wszystkich potworów, zdobyciu najlepszego możliwego ekwipunku i farmieniu złota, udało się. Hi-Ji-Tha to taki Dark Souls RPG Mejkera, w przypadku ostatniego bossa nawet gorszy. No i tak jak w przypadku ukończenia Dark Souls, tu też czuję dużą satysfakcję z ukończenia gry. Żałuję tylko, że tak niewiele osób się na jej temat w ogóle wypowiada. Mam bardzo dużo nagranego materiału, więc może coś z tego skleję. Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) RE: System RPG XP - Pustkowia Chaosu - Lartarin - 21-11-15 13:06 No pa3cie pa3cie ^^ Moje gratulacje Przyrównanie do DS bardzo nam schlebia Fajno będzie zobaczyć Twojego sklejka. Moi nie może się doczekać RE: System RPG XP - Pustkowia Chaosu - Amelanduil - 23-11-15 04:03 #lartarinlives :O Kiedy Joroj mówi że coś jest trudne, ciężko mi tego nie przeczytać z przymrużeniem oka... (tak tylko się droczę, mam nadzieję że się nie obrazisz :*) zaciekawiło mnie to, będę musiał sobie sam sprawdzić jak to jest z tym poziomem trudności :P RE: System RPG XP - Pustkowia Chaosu - Ozzma - 24-11-15 15:14 Gratki Yoroiookami Teraz jesteś najbardziej stalowym ze stalowych wilków na świecie RE: System RPG XP - Pustkowia Chaosu - Yoroiookami - 12-12-15 16:50 (23-11-15 04:03)Amelanduil napisał(a): #lartarinlives :OWcale cię nie winię. (24-11-15 15:14)Ozzma napisał(a): Gratki YoroiookamiA dziękuję Zamieszczam sklejkę z subiektywną oceną na samym końcu. Filmik nie jest jakiś długi, bo to bardziej takie podsumowanie moich doświadczeń. https://www.youtube.com/watch?v=tAuInMBJe0U RE: System RPG XP - Pustkowia Chaosu - Lartarin - 13-12-15 17:17 Symbolika zooma na rangę jest wymowna PS Swoją drogą fajny pomysł na ocenianie mejkerówek |