![]() |
|
Usuwanie postów - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Usuwanie postów (/Thread-Usuwanie-post%C3%B3w) |
Usuwanie postów - pepczakk - 26-08-13 02:40 Hejka, mam pewna uwagę Otóż nie można w ogóle usuwać napisanych postów (przynajmniej ja nie mogę, próbowałem na kilku komputerach). To samo z ustawieniem wygasania postów, w ogóle nie wygasają. Prosiłbym o sprawdzenie tego, bo nie wydaje mi się żebym tylko ja miał taki problem RE: Usuwanie postów - PaayJer - 26-08-13 09:38 Test wygasania. Pod dołem test usuwania ;) Test usuwania Mam problem z usuwaniem, ale to na wszystkich forach jest. RE: Usuwanie postów - tracersgta - 26-08-13 10:40 Wygasanie postów z niewiadomych przyczyn czasami nie działa. Zgłosiłem to, ale nie wiem czy administracja zareagowała. Jak wygasić? Edytujesz post (pełna edycja) i z rozwijanej listy przy "Czas wygaśnięcia" wybierasz określoną ilość czasu. Ja zawsze wybieram 3 dni, jak chcesz szybko usunąć to wybierz 0,5h. RE: Usuwanie postów - pepczakk - 26-08-13 21:51 Wiem jak się wygasza posty, problem w tym że to nie działa, dopiero za 4 podejściem się udało :) RE: Usuwanie postów - Ayene - 26-08-13 22:50 Wiem, ostatnio już testowałam i faktycznie czasami wygaszanie działa, czasami w ogóle posta nie usuwa. W wolnej chwili przyjrzę się dokładniej. Co do bezpośredniego usuwania postów - pozostanie bez zmian. Opcja ta na forach nie jest wyłączona bez potrzeby. |