![]() |
|
[XP] ABS opierający się na skradaniu. - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] ABS opierający się na skradaniu. (/Thread-XP-ABS-opieraj%C4%85cy-si%C4%99-na-skradaniu) |
ABS opierający się na skradaniu. - maksmmilian - 28-08-13 00:29 Witam poszukuję skryptu walki w czasie rzeczywistym na mapie opierającym się głównie na cichym poruszaniu, skradaniu i skrytobójstwie. Wiem, że taki skrypt istnieje, w demie byliśmy żołnierzem i poruszaliśmy się po "ściekach" tak by nie zauważył nas potwór. Przeszukałem już pół internetu ale nic nie znalazłem. Liczę na waszą pomoc ;) RE: ABS opierający się na skradaniu. - Soul - 31-08-13 11:30 Nie ma problemu zrobić system walki na zdarzeniach. Jest potrzebny tylko skrypt na pole widzenia wrogów. Nie pamiętam jak dokładnie się nazywał, jak znajdę, dam znać. RE: ABS opierający się na skradaniu. - LoLeK - 31-08-13 12:44 Viev range Tak nazywa sie skrypt na pole widzenia RE: ABS opierający się na skradaniu. - maksmmilian - 01-09-13 19:40 Wiem, ale mi chodzi konkretnie o ten skrypt. RE: ABS opierający się na skradaniu. - maksmmilian - 19-09-13 17:48 BUMP! |