![]() |
|
Ulepszenie - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Ulepszenie (/Thread-Ulepszenie) |
Ulepszenie - tracersgta - 03-09-13 16:48 Mam takie małe pytanie. Czy dałoby się dodać ShoutBox i możliwość odpowiadania w wersji forum bez grafiki? Proszę o to z takiego powodu, że dość często wchodzę na forum z telefonu komórkowego a taka pełna wersja nie jest zbytnio wygodna i gdy nie mam zasięgu WiFi to taka wersja zużywa mniej transferu. Aktualnie taka wersja forum jest w trybie że tak powiem tylko do przeglądania. RE: Ulepszenie - LoLeK - 05-09-13 16:26 Popieram ;) RE: Ulepszenie - Rave - 05-09-13 17:34 Mi to zwisa, bo nie używam forum na telefonie, ale popieram, bo może kiedyś będę musiał z komórkowej wersji skorzystać ;). RE: Ulepszenie - Ayene - 07-09-13 14:32 Cóż mogę napisać. Przemyślę sprawę i postaram się wygospodarować trochę wolnego czasu. Ciężko będzie w tym miesiącu, więc w razie czego proszę nie mieć do mnie pretensji |