![]() |
[VX] System RPG VX - Shikima Kingdom II - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] System RPG VX - Shikima Kingdom II (/Thread-VX-System-RPG-VX-Shikima-Kingdom-II) |
System RPG VX - Shikima Kingdom II - Lartarin - 03-05-13 22:41 ![]() Krótki Opis: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Ozzma - 05-05-13 19:28 Jak to dobrze, że Lartarin zbiera wszystkie baty za Shikimę I ![]() ![]() RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - X-Tech - 05-05-13 22:15 Czekam na tę grę równie mocno jak czekałem na black demons 3 od Skacia w swoim czasie. Więcej szalonych pomysłów, dłużej i będzie super granie. W zasadzie to czekam tak mocno jak czekałem na premierę Wino Adventure 3* RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - thieffer119 - 06-05-13 15:41 KIEDY KIEDY KIEDY KIEDY KIEDY KIEDY?? RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Draken - 06-05-13 16:34 Hm... Trochę tak krótko opisane, ale widzę, że będzie można opuścić to 'krulestfo', co nie? Mam nadzieję, że tam będzie troszeczkę mniej feministycznie ![]() RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Lartarin - 07-05-13 00:23 Draken napisał(a):Mam nadzieję, że tam będzie troszeczkę mniej feministycznieOczywiście, że nie będzie... Niby czemu ma być ![]() Do projektu prawie codziennie dochodzi coś nowego, więc jestem dobrej myśli odnośnie jego finalizacji ^@^ RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Rasha - 19-05-13 15:38 I o to chodzi nie mogę się doczekać...będzie ubaw i uwielbiam spodziewać się nadejścia niespodziewanej akcji. JEEE RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Lartarin - 27-08-13 12:30 Shikima Kingdom II zostanie wydana po Sekcie! Sry za opóźnienia, ale pracujemy nad dwoma projektami niemalże jednocześnie. RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Sunshine - 06-09-13 09:55 Mam pytanie odnośnie fabuły. Czy wątek Shikimy 2 będzie się zazębiać z fabułą 1, czy też będzie to zupełnie inna historia? RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Lartarin - 14-09-13 13:01 Wszystkie wydarzenia mają swoje miejsce w pewnej chronologii. Oczywiście, że 2ka będzie w pewnym sensie kontynuacją wydarzeń z pierwszej części. Poznamy w niej jednak kilka nowych postaci, które również mają swój znaczący udział w całości. Tak to "mniej-więcej" się przedstawia. |