![]() |
|
Niedokończone projekty - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: Niedokończone projekty (/Thread-Niedoko%C5%84czone-projekty) |
Niedokończone projekty - Finwe - 28-09-13 18:11 Witajcie, tak, niestety, żyję. I tak pewnie nikt mnie nie pamięta, skoro od czasów nowego forum właściwie się nie udzielałem na scenie. Drugim po wyjazdach problemem było to, że w sumie nie jestem dobrym człowiekiem od robienia gier, nie byłem w stanie niczego skończyć, bo się wypalałem. Ale mimo wszystko - to co zrobiłem, nie było tak złe. Więc czemu ma leżeć gdzieś i się kisić na dysku? Oddam wam to wszystko co zrobiłem. Kontynuujcie, modyfikujcie, zmieniajcie grę, bierzcie pomysły i szablony zdarzeń garściami. Dodatkowo jest tam trochę losowych materiałów Jak będziecie potrzebować mojej pomocy, pisać na kontakt: GG: 35285313 E-mail: finwelf@gmail.com Macie tutaj link: Niedokończone gry Co do zawartości: Plik .rar zawiera trzy niedokończone gry: -Wojna o Wolność ( wersja 1 i 2 ) - VX -The Lands of War - VX -Zmierzch ludzkości - VX Ace A także opisy tych gier, żebyście się nie pogubili. Miłej zabawy! Nie aż tak ostatni raz Finwe. RE: Niedokończone projekty - Dragon Kamillo - 30-09-13 15:33 Ja ciebie pamiętam, ale czy ty mnie pamiętasz? I mój projekt Nichter? (Jakby co nie dawałem go jeszcze na nową ultime jak ktoś nie wie o co loto odsyłam na starą w dział gier 2k3 XD) Aż se ściągnę tą paczkę. RE: Niedokończone projekty - Diablo - 01-10-13 21:45 Finwe juz odszedl :/ pisze z nim codziennie i wymuszam zeby chociaz Zmierzch Ludzkosci skonczyl xD ale nwm jak mi sie uda xD RE: Niedokończone projekty - Szymkim213 - 27-03-14 15:54 Finwe link do pobrania wygasł! Na tej stronie piszę: nie znaleziono: Niedkonczone-projekty.rar Nie znaleziono pliku. Został skasowany lub w ogóle nie istniał. Porada: Sprawdź linki, jak i literówki. RE: Niedokończone projekty - ADI - 31-03-14 13:35 Diablo napisał(a):Finwe juz odszedl Tak więc raczej linku nie zdobędziesz... RE: Niedokończone projekty - Adrapnikram - 31-03-14 14:49 A ściągnął to ktoś albo diablo mógłbyś z nim popisać żeby wstawił plisss. RE: Niedokończone projekty - ADI - 02-04-14 09:29 Podał nr GG - nie wiem czy aktywny :/ Napisz, zobacz XD Diablo wspomniał iż z nim pisał :D Może nadal ma kontakt? RE: Niedokończone projekty - X-Tech - 02-04-14 11:33 To nie jest dobry pomysł na siłę wrzucać niedokończone gry. Ludzie mogą lepiej spożytkować czas zamiast grać w jakieś niedokończone gry, których autorom nie chciało się skończyć. Jaki zapał takie projekty. Strata czasu. RE: Niedokończone projekty - Adrapnikram - 02-04-14 13:39 Finwe napisał(a):Dodatkowo jest tam trochę losowych materiałówRaczej o to mi chodziło ale sam już sobie pozbierałem RE: Niedokończone projekty - Rave - 07-04-14 23:08 A wiecie może czemu Finwe odszedł? Pytam z ciekawości. Dobry twórca z niego był i to co zrobił to się fajnie w to grało. |