![]() |
|
Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie (/Thread-Gry-kt%C3%B3re-daj%C4%85-czyst%C4%85-radoch%C4%99-z-rozgrywki-i-u%C5%9Bmiech-na-japie) |
Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - X-Tech - 06-10-13 22:29 Jakie gry polecacie. Chodzi tutaj o gry, które po odpaleniu i rozpoczęciu rozgrywki dają wam uśmiech na twarzy. Wiecie o co chodzi. W trakcie gry pojawia się "ślinotok" XD i nie potraficie przestać w nie grać i cieszyć grając. Gry, które powodują nieustannie uczucie radochy z grania nieważne kiedy odpalone. Nie jest ich celem skupienie się na fabule, ale sama rozgrywka daje tony radochy w każdej chwili. Kilka takich gier przewinęło mi się w growym życiu/nieżyciu. Wymienię tylko kilka na początek: 1 Worms Armageddon - walka armii robaków z nieograniczoną ilością graczy na jednym komputerze. Taki party game. 2 Parappa the Rapper - gra "taneczna" na psx, w której wystukuje się na padzie sekwencje w rytm aktualnie tworzonego "koncertu/występu" jaki to ma klimat. 3 Bad Neighbours - gra na pc. Dwóch sąsiadów rywalizuje z sobą. Wcielamy się w role sąsiada, który uprzykrza życie drugiemu zastawiając jego dom pułapkami XD RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - tracersgta - 07-10-13 15:44 Bardzo ograniczone grono (najlepsi z najlepszych): Pegazus: 1. Contra 2. Metroid 3. Super Mario Bros Golf (nie pamiętam oryginalnej nazwy) 4. Teenage Mutant Ninja Tournament 5. Arkanoid PC kiedyś: 1. Worms Armageddon 2. GTA III, VC i SA 3. Gothic I, II, NK 4. Kangurek Kao 5. Jazz Jackrabbit II PC dzisiaj: 1. Far Cry 3 2. TES V: Skyrim 3. Sleeping Dogs 4. Scribblenauts Unlimited 5. Mortal Kombat Komplete Edition 6. Assasins Creed II 7. Saints Row III i IV PS3: 1. GTA V 2. The Last of Us Mogłem o czymś zapomnieć, ale raczej większość wypisałem ;-) RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Crashykk - 07-10-13 15:53 Hogs of War :) RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Leoś - 09-10-13 07:54 Quake II, Gianna Sisters, Contra XD RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Ayene - 09-10-13 17:49 Dam krótką listę gier, które - choć stare - nadal mnie cieszą i co jakiś czas do nich wracam: Settlers 2 - jedna z najlepszych gier strategicznych "starego typu". Tylko części tej nie mylić z nowszymi. Jedynie II jest warta polecenia. Airline Tycoon - mało wymagająca, przez co mało stresująca gra, dla tych którzy lubią bawić w planowanie. Dyna Blaster - tej gry chyba nie trzeba reklamować. RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - kanumerki - 09-10-13 18:29 Settlers 3 i 4 - Mimo iż Ayene nie poleca to te części przypadły mi do gustu i lubię takie gierki <3 Heroes III - Klasyk! A granie z innym człowiekiem daje satysfakcję. Dużo ras do wyboru, możliwość zainstalowania fanowskich modów i wiele godzin grania jeśli komuś się spodoba taktyczno-strategiczna gierka. Inne części można pominąć ale klasyczna jedynka i dwójka też są dobre :). Warhammer 40k Dawn of war - Strategia która mi się spodobała. Mam wszystkie jej części z czego Dawn of war II zmienia się już bardziej w grę taktyczną niż jedynka. W jedynce można było budować, badać nowe ulepszenia itp. zaś w dwójce skupili się na zamianie w taktykę. Gra przy której miło spędziłem i spędzam czas jeśli w ogóle go znajdę. Worms Armageddon - też klasyk. Najlepiej się grało z kolegami co dawało dużo rywalizacji i zabawy :D RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Rave - 26-10-13 00:03 Jazz Jackrabbit, obie części (bardziej pierwsza, ale tu może nostalgia działać gdyż pierwszy raz grałem w to jak miałem 7 lat). RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - Cairax - 26-10-13 08:45 ISS PRO 2 (w sumie to niepamietam czy to ta czesc napewno byla ale byl rok jakos 2000 -2001 a PRO 2 nie oznaczalo wtedy roku 2002 i byla duzo wczesniej jak pamietam dopiero pozniejsze PESy byly nazywane od roku powstania czy tam sezonu) Najwieksza radosc mialem wygrywajac miastowy turniejek Holendrami pamietam jak dzis ze sie wtedy usmialem wlasnie o to Ci ikX chodzilo? RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - hans - 26-10-13 10:07 Ja mogę dodać Call of duty 2, naprawdę świetna gra, do dzisiaj pamiętam te emocje :D. Z gier nowszych mogę dodać Don't starve, dla tego klimatu i poczucia zaszczucia zaprawdę warto kupić. RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - BeVoo - 26-10-13 10:40 Dungeon Keeper 2 No i chyba Zeldy, c'nie? |