Podanie o zmianę nicku - Wersja do druku
Ultima Forum
Podanie o zmianę nicku - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima)
+--- Dział: Forum (/Forum-Forum)
+--- Wątek: Podanie o zmianę nicku (/Thread-Podanie-o-zmian%C4%99-nicku)

Strony: 1 2 3 4

Podanie o zmianę nicku - Ayene - 04-05-13 15:13

W tym temacie można składać prośby o zmianę nicku. Wystarczy uzupełnić poniższy wzór.

Kod:
Aktualny nick:
Przyszły nick:
Krótkie uzasadnienie:

Regulamin korzystania z opcji zmiany nicku.
1. By nie doszło do nadużyć wprowadza się zasadę - każdy użytkownik może zmienić nick maksymalnie 3 razy.
2. Podanie o zmianę nicku złożyć może wyłącznie osoba, która nie posiada żadnych ostrzeżeń.

RE: Podanie o zmianę nicku - Nathan - 12-05-13 11:16

Aktualny nick: Nikolas
Przyszły nick: Matthew
Krótkie uzasadnienie: Nikolas to nie moje imię, tylko wymyślona postać. Jednak chcę własne imię, a nie wypożyczone xD

Zrobione! Seivoth

RE: Podanie o zmianę nicku - Multi0 - 16-05-13 11:15

Aktualny nick: Rahim
Przyszły nick: Luffy
Krótkie uzasadnienie: Mój aktualny nick to dzieło szatana ._.

Odrzucone! Seivoth

WHAT?! O_o

RE: Podanie o zmianę nicku - Pan Cube - 13-06-13 19:17

Aktualny nick: GmenGul
Przyszły nick: Sokołek
Krótkie uzasadnienie: Kiedyś Mnie wszyscy przezywali GmenGul. Teraz nie wiem czemu ci co mnie nazywali GmenGul, nazywają Sokołek. Porostu nie mogę przywyknąć do tego, żeby ludzie na mnie mówili GmenGul i Sokołek. O ten nick będę się starał też na innych forach czy portalach.

Zgoda. ~Ayene

RE: Podanie o zmianę nicku - Diablo - 29-06-13 13:10

Aktualny nick: Diablo
Przyszły nick: Geralt
Krótkie uzasadnienie: ostatnio bardzo mnie wciągnął Wiedźmin. Czytam sagę, przeszedłem pierwszą część gry. Instaluję 2. Oczekuję części 3. Oglądam serial (nieco kiepski jednak, wiele sprzecznych rzeczy z oryginałem). Geralt stał się dla mnie ulubionym bohaterem. Poza tym o taki nick bd się starał na innych forach.

Zgoda. ~Ayene

RE: Podanie o zmianę nicku - Sett - 08-07-13 01:14

Aktualny nick: nexgun3
Przyszły nick: Sett
Krótkie uzasadnienie: nexgun3 to nick wymyślony na szybko i po prostu mi się nie podoba. Nowy bardziej mi pasuje.

Zgoda. ~Ayene

RE: Podanie o zmianę nicku - Veyhorn - 07-08-13 20:43

Aktualny nick:Shining Armor
Przyszły nick:Veyhorn
Krótkie uzasadnienie:Veyhorn był bohaterem pierwszych moich pierwszych literackich wypocin i po prostu z tym "Veyhornem" bardzo się utożsamiam.

Zgoda. ~Ayene

RE: Podanie o zmianę nicku - Nathan - 17-08-13 02:06

Aktualny nick: Matthew
Przyszły nick: Nathan
Krótkie uzasadnienie: Coś we mnie pękło i już nie chcę nicka ze swoim prawdziwym imieniem. Przepraszam, że znowu chcę zmienić.

I jeszcze jeśli jest możliwość, to proszę o zmianę tematu ''Twórczość Matthewa'' na ''Twórczość Nathana''

Zgoda. ~Ayene

RE: Podanie o zmianę nicku - hans - 20-08-13 11:55

Aktualny nick: WhiteBadger
Przyszły nick: Zajonc
Krótkie uzasadnienie:Jest to mój nick na wielu innych forach.

Zgoda. ~Ayene

RE: Podanie o zmianę nicku - Diablo - 08-10-13 17:24

1. Obecny nick: Geralt
2. Nowy : Diablo
3. Uzasadnienie: Geralt się nie przyjął, a wszyscy scenowicze nadal mówią do mnie Diable, Diabeł, Diabolo, Diablo. Mimo diabelskiego uporu z Geraltem, pozostałem dla nich demonem ;_;

Zgoda. ~Ayene