![]() |
|
Podanie o zmianę nicku - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Podanie o zmianę nicku (/Thread-Podanie-o-zmian%C4%99-nicku) |
Podanie o zmianę nicku - Ayene - 04-05-13 15:13 W tym temacie można składać prośby o zmianę nicku. Wystarczy uzupełnić poniższy wzór. Kod: Aktualny nick: Regulamin korzystania z opcji zmiany nicku. 1. By nie doszło do nadużyć wprowadza się zasadę - każdy użytkownik może zmienić nick maksymalnie 3 razy. 2. Podanie o zmianę nicku złożyć może wyłącznie osoba, która nie posiada żadnych ostrzeżeń. RE: Podanie o zmianę nicku - Nathan - 12-05-13 11:16 Aktualny nick: Nikolas Przyszły nick: Matthew Krótkie uzasadnienie: Nikolas to nie moje imię, tylko wymyślona postać. Jednak chcę własne imię, a nie wypożyczone xD Zrobione! Seivoth RE: Podanie o zmianę nicku - Multi0 - 16-05-13 11:15 Aktualny nick: Rahim Przyszły nick: Luffy Krótkie uzasadnienie: Mój aktualny nick to dzieło szatana ._. Odrzucone! Seivoth WHAT?! O_o RE: Podanie o zmianę nicku - Pan Cube - 13-06-13 19:17 Aktualny nick: GmenGul Przyszły nick: Sokołek Krótkie uzasadnienie: Kiedyś Mnie wszyscy przezywali GmenGul. Teraz nie wiem czemu ci co mnie nazywali GmenGul, nazywają Sokołek. Porostu nie mogę przywyknąć do tego, żeby ludzie na mnie mówili GmenGul i Sokołek. O ten nick będę się starał też na innych forach czy portalach. Zgoda. ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - Diablo - 29-06-13 13:10 Aktualny nick: Diablo Przyszły nick: Geralt Krótkie uzasadnienie: ostatnio bardzo mnie wciągnął Wiedźmin. Czytam sagę, przeszedłem pierwszą część gry. Instaluję 2. Oczekuję części 3. Oglądam serial (nieco kiepski jednak, wiele sprzecznych rzeczy z oryginałem). Geralt stał się dla mnie ulubionym bohaterem. Poza tym o taki nick bd się starał na innych forach. Zgoda. ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - Sett - 08-07-13 01:14 Aktualny nick: nexgun3 Przyszły nick: Sett Krótkie uzasadnienie: nexgun3 to nick wymyślony na szybko i po prostu mi się nie podoba. Nowy bardziej mi pasuje. Zgoda. ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - Veyhorn - 07-08-13 20:43 Aktualny nick:Shining Armor Przyszły nick:Veyhorn Krótkie uzasadnienie:Veyhorn był bohaterem pierwszych moich pierwszych literackich wypocin i po prostu z tym "Veyhornem" bardzo się utożsamiam. Zgoda. ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - Nathan - 17-08-13 02:06 Aktualny nick: Matthew Przyszły nick: Nathan Krótkie uzasadnienie: Coś we mnie pękło i już nie chcę nicka ze swoim prawdziwym imieniem. Przepraszam, że znowu chcę zmienić. I jeszcze jeśli jest możliwość, to proszę o zmianę tematu ''Twórczość Matthewa'' na ''Twórczość Nathana'' Zgoda. ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - hans - 20-08-13 11:55 Aktualny nick: WhiteBadger Przyszły nick: Zajonc Krótkie uzasadnienie:Jest to mój nick na wielu innych forach. Zgoda. ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - Diablo - 08-10-13 17:24 1. Obecny nick: Geralt 2. Nowy : Diablo 3. Uzasadnienie: Geralt się nie przyjął, a wszyscy scenowicze nadal mówią do mnie Diable, Diabeł, Diabolo, Diablo. Mimo diabelskiego uporu z Geraltem, pozostałem dla nich demonem ;_; Zgoda. ~Ayene |