![]() |
|
Viuu vs the World - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Viuu vs the World (/Thread-Viuu-vs-the-World) |
Viuu vs the World - Viuu - 04-05-13 15:53 ![]() Zapraszam do oglądania naszego "lamienia" w bijatyki ^ ^ Jeśli ktoś chętny do grania w coś z nami, pisać na PW. Poprzedni kanał jest martwy ponieważ YT pozwoliło sobie usunąć wszystko z niego na rzecz przerzucenia konta na Gówno+. Aktualnie zrobiłem alternatywę konta. Całkiem możliwe, że będzie się tam coś pojawiać kiedyś regularniej. Na ten moment jest tam tylko jedna walka i fragment z Streama. Link: Viuu vs the World RE: Viuu vs the World - Lartarin - 04-05-13 16:08 Wzbogacajmy bazę walk! Cieszmy się zroszoną krwią fajterów ziemią oraz potem obmywającym ich ciała Nowa walka dodana ^^ RE: Viuu vs the World - thieffer119 - 04-05-13 16:17 Polecam Guilty Gear Isuka :) RE: Viuu vs the World - krakoman - 04-05-13 17:00 Super kanał. Polecam tobie tą grę http://www.youtube.com/watch?v=WsH_YWby-N4 RE: Viuu vs the World - Amelanduil - 04-05-13 17:09 Krakoman, chyba cię pogięło, jeżeli myślisz, że ktokolwiek z nas miałby nawet chęć pomyśleć o zagraniu w tę grę -_- RE: Viuu vs the World - Lartarin - 04-05-13 18:25 Dodałam kolejną walkę, tym razem w Street Fightera EX 2 Plus. Walkę znalazłam gdzieś w odmętach dysku czekającą aby ujrzeć światło dzienne. Tym razem DeBeściarskiemu Kenowi Stawiała czoła Area, którą tak śmiale operował... PS Mam jeszcze kilka walk jakby co RE: Viuu vs the World - krakoman - 04-05-13 18:52 (04-05-13 17:09)Amelanduil napisał(a): Krakoman, chyba cię pogięło, jeżeli myślisz, że ktokolwiek z nas miałby nawet chęć pomyśleć o zagraniu w tę grę -_-Heh ja tam z kolegami gram XD RE: Viuu vs the World - Lartarin - 04-05-13 19:20 To zakładaj na to osobny temat, "dla ponych". Tu wyłącznie porządne fajtery PS Sry, że się wj... wtrąciłam... Poniosło mnie RE: Viuu vs the World - VintageLoneWolf - 04-05-13 21:06 Przydałaby sie specjalna sekcja dla kucykowców zamknięta tylko dla nich, żebyśmy nie musieli oglądać tego co oni próbują nam wmusić... Cały czas wychodze z siebie by zrozumieć jak można (na zdrowy rozum) lubieć tak mocno bajke dla 5cioletnich dziewczynek od firmy robiącej rzeczy dla dzieci... RE: Viuu vs the World - krakoman - 04-05-13 21:08 Dobra idziemy na twardzieli! Nagraj coś z MK9 :) Kocham Mortal Kombat |