![]() |
[VXAce] Lunatera: Lies of the Moon - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VXAce] Lunatera: Lies of the Moon (/Thread-VXAce-Lunatera-Lies-of-the-Moon) |
Lunatera: Lies of the Moon - Viuu - 05-11-13 01:18 ![]() ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() - Motoi Sakuraba - Hibiki Aoyama - Yuki Kajiura ![]() * Rozbudowana fabuła (oczywiście Prolog to tylko wstęp do niej) * W pełni animowana walka * Rozwój postaci za pomocą punktów CP * Mnóstwo sekretów * Dynamiczne oświetlenie * Crafting (nie w prologu) * Skity (krótkie rozmówki między postaciami w party) ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsi: HakuQ [Pełny test] Kleo [Pełny test x2] Vintage Lone Wolf [Pełny test x2] Reszta łamag: Angius Czeliosss Feniks Rahim [Pierwsze 2 min xD] ![]() Spoiler: (Otwórz) ![]() Gra może nie działać na słabszych komputerach (najzwyczajniej w świecie "ciąć"). Jeśli gra wywala jakikolwiek błąd (szczególnie "RGSS3 przestał działać") w folderze z grą powinien się stworzyć plik txt. Proszę o wysłanie mi go oczywiście ^ ^ Proszę także o zgłaszanie wszelkich znalezionych błędów na PW (najlepiej ze screenem jeśli dałoby radę). I co najważniejsze, zachowajcie swoje zapisy po przejściu Prologu, Rozdział I będzie kontynuował od tych zapisów. RTP możecie pobrać stąd: http://www.rpgmakerweb.com/download/additional/run-time-packages Za pomocą F5 możemy włączyć tryb fullscreen, a później F6 zmienić wielkość ekranu ^ ^ Prosimy także o komentarze i opinie ^ ^ Pozdrawiamy, Ekipa Project-Ayus RE: Lunatera: Lies of the Moon - SaE - 05-11-13 12:43 Widać spore zaangażowanie. Przyłożyliście się do gry. Projekt aż bucha od skryptów (ni to plus, ni minus). Stąd wiem, po co informacja o błędzie RGSS. Ale z kolei dziwi mnie, że podaliście tylko autorów muzyk. A gdzie autorzy skryptów i tile'ów? RE: Lunatera: Lies of the Moon - Viuu - 05-11-13 13:58 Później dodam, muszę troszkę internetu przeszukać by ich wszystkich spisać. Autorów muzyki podałem, abyście wiedzieli/mogli sprawdzić co to za muzyka. Edit~ Już dodane :P RE: Lunatera: Lies of the Moon - Unnamed - 06-11-13 23:25 gra prezentuje sie bardzo porzadnie. jest kolorowa, tekstowo dopracowana choc pierwsze pol godziny jest bardzo nudnawe. na moim slabym kompie podczas walki nieco tnie ale da sie grac. wielki szacunek za polaczenie tak wielkiej ilosci skryptow i ich kompatybilnosc ze soba, bo bez tego nie byloby gry. napisze wiecej jak uda mi sie ja ukonczyc. RE: Lunatera: Lies of the Moon - Multi0 - 08-11-13 23:50 (05-11-13 01:18)Viuu napisał(a): Rahim [Pierwsze 2 min xD] A to wprost kopia z Gospody: (05-11-13 01:18)Rahim napisał(a): XDDDD RE: Lunatera: Lies of the Moon - Behemoth - 09-11-13 12:49 Zgadzam się z Unnamed'em, gra zrobiona bardzo ładnie i starannie jednak strasznie nudna. Ja również wymiękam po ok. 30 minutach. Dziękuję. RE: Lunatera: Lies of the Moon - Multi0 - 09-11-13 13:04 Jak dla mnie do projektu autorzy podeszli za poważnie, brak tu takiego luzu miejscami, jakiejś odmiany, gra szybko nudzi, a przecież nie taki jest jej cel ;o RE: Lunatera: Lies of the Moon - Viuu - 09-11-13 15:57 Raczej zalecałbym "przeboleć" i spróbować przejść dalej ^ ^ Później wszystko rusza... pamiętajmy, że to tylko "intro" do gry. Początek gry chyba nie zniszczy was makabryczną ilością rzeczy do robienia itp x.x Rahim, zarzucenie nam zbyt dużej powagi... pokazuje, że zupełnie w to nie grałeś... x.x RE: Lunatera: Lies of the Moon - Multi0 - 09-11-13 16:02 Nie powiedziałem że taka jest (gram od nowa, w wersje poprawioną, co wyjdzie zobaczymy) cała, początek nudny, zniechęca. Co dalej zobaczymy... RE: Lunatera: Lies of the Moon - Ayene - 09-11-13 16:11 Dla mnie bardzo zachęcająca zapowiedź i prolog. Fajna sprawa ze skitami, od samego początku mi się podobały. Akurat użyliście systemu walki, którego nie znoszę, ale jakoś to przeżyję. Niestety ponownie spotykam się z lagami, które utrudniają rozgrywkę. Rozwijając jednak swoją wypowiedź... widać, że podeszliście do gry bardzo poważnie. Pewnie dla przykładu, że pierwszy twór może być "profesjonalny". Jak napisałam - skity są świetnie przygotowane. Tego typu wtrącenia umilają niekrótkie wędrówki po lokacjach, slalom między kolejnymi potworami ![]() Wielkie brawa za wykorzystanie muzyki Yuki Kajiury. Również korzystam z jej dwóch utworów. Mam nadzieję, że tytuły się nie pokryją. Ze względu na to, że lubicie konstruktywną krytykę (to nie złośliwość), to mam kilka uwag / pytań:
|