![]() |
|
[VX] Nazwa Zdarzenia podczas rozmowy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Nazwa Zdarzenia podczas rozmowy (/Thread-VX-Nazwa-Zdarzenia-podczas-rozmowy) |
Nazwa Zdarzenia podczas rozmowy - Hyuna - 18-11-13 22:09 Hej, to znowu ja :) Wiecie może, czy można tak zrobić? ![]() (Czyli jak w temacie: nazwa zdarzenia podczas rozmowy) Chodzi mi o to, czy na to jest jakiś specjalny, osobny skrypt, czy to można zrobić na zdarzeniach, czy modyfikowanie wbudowanych skryptów. Z góry dziękuję za pomoc :) RE: Nazwa Zdarzenia podczas rozmowy - Rave - 19-11-13 13:53 Trzeba mieć skrypt na wiadomości. Nie polecę ci konkretnego, bo prawie wszystkie skrypty na wiadomości takie coś mają i lepiej żebyś wybrał taki który ci najlepiej pasuje. RE: Nazwa Zdarzenia podczas rozmowy - Hyuna - 19-11-13 16:28 Jednak byłbym skłonny, żebyś polecił mi jakiś, bo nie mogę nigdzie znaleźć :/ RE: Nazwa Zdarzenia podczas rozmowy - Ayene - 19-11-13 18:49 Heh, można nawet rozpoznać z jakiej zapowiedzi jest ów screen Popularne są dwa CMS-y: Woratana Neo Message System (optymalny) Yanfly Custom Message System (mocno rozbudowany) RE: Nazwa Zdarzenia podczas rozmowy - Hyuna - 19-11-13 19:26 Tak, pamietam jeszcze, jak Squall wprowadzał swój projekt na Ultimę :) Swoją drogą, bo dopiero tu się zarejestrowałem, Ayene, dlaczego założyliście jakby nowy serwer stronki? Nie szkoda było tamtych materiałów, itd? EDIT: Dziękuję za skrypty :3 RE: Nazwa Zdarzenia podczas rozmowy - Rave - 20-11-13 00:27 Niby szkoda, ale archiwum (stare forum w trybie offline) jest więc można obaczyć. A zamknięcie było, bo tamten skrypt forum ledwo zipał a Ayene nie chciało się bawić w import bazy danych. |